Salon takımı için yardım

cafnre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
34
5
Kızlar salon takımım resimdekinden sıkıldım değişiklik yapmak istiyorum mobilyamı değiştiremicem şu anda yastıklarlar değiştireyim farklı bir hava katayım diyorum.Sizce nasıl ve ne renk yastıklar gider bu takıma

Eklentiler

• bellona4.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 700
Gerçekten koyu renkler ile boğmuşsunuz evi ve evdeki ruh hali insanada yansır , koltukların kumaşını değiştirin bence tek yastıkla olmaz .

Benim salonun o şekilde değil. Ekte resmi. Koltuk takımını görmeniz için koydum o resmi

Eklentiler

• 191679965e6n.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 738
güzel bir yeşil tonu, turkuaz veya farklı bir mavi tonu kullanabilirsiniz, mobilyalarınız bu renklere müsait...tabi tablonuz ne renkler içeriyor bilemeyeceğim...

çiçekli yastıklarınız hangi renkleri içeriyor? yakından çekebilseniz...

Tablonun onemı yok.yenı ev aldık tasınıcaz.halıyı degıstırneyı vve kırlentlerın yuzunu degıstırıp o tonfan perdemın yanlarına fon perde yaptırmayı dusunuyorumda.kırlentlerı nasıl bı renk yapsam karar veremedım

Eklentiler

• 20150320_194834.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 646
Bunlarfa ıkılı ve teklı koltuklarımın resmı

Eklentiler

• 20150320_195629.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 617
  • 20150320_195629.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 608
  • 20150320_195600.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 584
Benim salonun o şekilde değil. Ekte resmi. Koltuk takımını görmeniz için koydum o resmi
Merhaba cnm bende senle ayni dertden muzdaribim koyu renkli mobilyalar basimiza bela olacak
Yeni eve tasinacagini söylemişsin eger tasindiysan once o yemek odasi takimini kapi girisine al sanirim sol taraf olmali. Ve koltuklarini da masanin oldugu bölüme al daha ferah olacagina eminim .minderlerinide benim tavsiyem turkuaz beyaz ve cok az kahve iceren tonlarda yaptirirsan guzel olur fonunlada takim da yaptirabilirsin kahveyle turkuaz müthiş uyum sagliyor hem odanida turkuazla patlatmis olursun guzel anlamda;-)

Merhaba cnm bende senle ayni dertden muzdaribim koyu renkli mobilyalar basimiza bela olacak
Yeni eve tasinacagini söylemişsin eger tasindiysan once o yemek odasi takimini kapi girisine al sanirim sol taraf olmali. Ve koltuklarini da masanin oldugu bölüme al daha ferah olacagina eminim .minderlerinide benim tavsiyem turkuaz beyaz ve cok az kahve iceren tonlarda yaptirirsan guzel olur fonunlada takim da yaptirabilirsin kahveyle turkuaz müthiş uyum sagliyor hem odanida turkuazla patlatmis olursun guzel anlamda;-)

Turkuaz yahut açık mavi kırlentler kullanabilirsiniz.. Mobilyalarınızın rengi gerçekten epey koyu en azından perdeleriniz açık tonlarda .. Lakin evde gerçekten hiç renk yok her şey kahve tonları bence bir pastel renk belirleyin o rengi salonunuza dağıtın

Ton olarak sadece kahverengi oldugu için tek renk kırlentte kalmamanızı öneririm.
Soft renkler olmak sartıyla bir kaç renk kırlenti aynen şimdiki gibi dipdibe kullanmanız gerekiyor. Mesela çok açık pembeler maviler morlar olabilir. Ama kesinlikle acık renkte ve pastel tonlarda olmalı.
Bunun yanında koltuklarınıza üçgen şekilde örteceğiniz salaş bir şal alıp koyu rengi biraz daha kırabilirsiniz.
Perdelerinize yine pastel tonlarda fon yaptırabilirsiniz.
Bu kadar koyu renkte bir salonda cırtlak diye anlattıgımız baskın bir renk kullanmanızı önermem mesela turkuaz gibi.
Pastel tonlarda kalmalısınızki yumusasın.
Bahsettiğim renkler şu şekilde

Evet kızlar maalesef renkler koyu biraz ama elimden geldiğince bir renk katıcam sizinde güzel fikirlerinizle inşallah.Fırsat bulduğum bir ara kırlent rengi seçimi için gidicem sizlerede resmini atarım birlikte karar veririm inş. Koyu yeşil tonu olurmu acaba??? Bride üçlü ve ikilide dediğinizi gibi pastel tonlarda oalbilir.Tekli koltukların kenarı kahverengi deri onlara nasıl bişey olcak acaba?

Bence de yeşil bu odaya renk katabilecek en uyumlu renk. İlla koyu olmasına gerek yok ama pastel yeşili seçerseniz de perdelerinize fon olarak mutlaka bütünlük için ekleyin derim. Masa örtüsü olarak da yeşilli şık bir örtü kullanın halıyı değiştirmeyecekseniz.
Renksiz olması haricinde şık güzel bir takım sağlıkla huzurla eskitin inşaallah

Kırlentlerle işe başlayabilir siniz
Açık tonlu kırlentler çok hoş olur Kahvelere genelde turkuazlar maviler yada mint yeşilleri falan çok hoş olur...
Birkaç o tonlardada aksesuar kullanırsanız bu iş tamamdır gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…