Salon sporu için uygun saat ?

yamiyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
5
0
Merhaba,Konu başlıklarında denk gelemedim.Spor salonuna yazıldım sizce hangi saatlerde gitmek daha faydalıdır. Mesela akşam yemeğini yedikten sonra spora gitmek bana daha mantıklı geliyor.bütün gün yiyorsun vs..sonrada spor.ama spor hocası sabah gel dedi anlamadım :/ sizler ne dersiniz ?

saatin önemi yoktur, fakat yemek yedikten bir kac saat sonra hareket etmemekte fayda var. Bir kac saat gectikten sonra spor yapabilirsin. Ama sabah spor iyidir:) fark etmez saati, günün her saati uygundur / eski hentbolcu

Bilinenin aksine sabah spor yapmak yerine ikindi gibi yapmak daha iyi diye biliyorum. Bu saatlerde daha faydalı oluyormuş. Ben de mesela genelde 6 gibi gidiyorum. Yaz saati tabi bu. Kışın daha erken bir saatte gitmek daha uygun olur.

aç karnına ya da tok karnına gitmemek gerek. yani birkaç saaat öncesinden yemek yemiş olsanız daha iyi olur. en az 3 saat öncesinden...

yamiyagmur
geçengün bende spora gitmeye karar verdim ve spor merkezlerini araştırdım aynı soruyu spor hocalarına sordum ve sabah gelsen daha iyi olur dediler akşama doğru olmasının daha mantıklı olacağını söyledim ama geneli sabah sporunun daha aktif ve etkili olacağını söylediler bende sabah gitmeye karar verdim

X