salon perdesi duvardan duvara olmak zorunda mı

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
salonuma perde alacağım fakat duvardan duvaramı cam boyundamı diye ikilemdeyim.
duvardan duvara istemiyorum açıkçası annem öyle olmaz tam olur diyor.
karşı duvarın boyu 4.30 yan duvarda 2.70 nasıl yapayım.ip pde olumu salona kullanan varmı

Cam boyunu geçmesi gerek,duvardan duvara olur mu ya,daha doğrusu cam boyun ile duvar bitişi ara mesafesi ne kadar,ve zaten perde almayı düşündüğün yer sana gerekli bilgiyi verir

şimdi tam karşı duvar sağdan 1.70 duvar var sonra 1.60 lık cam sonra gene 1.70 lik duvar var.
öteki camda iki duvar arası cam ve balkon tam 2.70 burasının bir ucunda cam ötekinde balkon kapısı var.camla balkon arası 52 cm .burası bu iki duvar arası tam olur sanırsam.ama öteki camı nasıl ayarlamalıyız.

Tatlım sadece pencerelere yaptır,benim balkon kapım sürgülü cam olduğu için ona da perde yaptırdım ama perde yaptırır iken pencere çerçevesinden 10 cm.ileri yapılır zaten,yani pencere çerçeven 1,50 ise,her iki yandan 10 cm.mesafe fazla olur.balkonun nasıl cam mı?

Pencere çerçeven kadar olur perde,1.50 pencere çerçeve boyun ise her iki taraftan 10 cm fazla pay bırakılarak yapılır normalde,bir de balkonun tüm boy cam mı?

şimdi balkon tarafı 35 cm duvar sonra 145 cam sonra 52 duvar yanındada 77 cm balkon kapısı.normal kapı surgülü değil kızlar

merhaba, benim nacizane fikrim ise sadece cama yaptir bence, duvardan duvara bazi ornekler gordum, cirkinlik otesi buluyorum, ama tabi herkesin zevki farkli

bildiğim kadarıyla rustik modellerde camın biraz dışından başlayarak duvarı kapatmadan oluyor. ama kornişten pileli modelleri duvardan duvara bütün yaptırıyorlar. çünkü cam kısmında olunca abes duruyor. ama kruvaze model de cam kısmında olabilir diye düşünüyorum. yani modeline de bağlı cnmm

bencede sadece cam ölçüsü kadar yaptr duvardan duvara çak fazla oluyor bana göre.benim de yatak odamda cam ve balkon duvarın soluna yaslanmış durumda sağ taraf duvar ama sadece cam ölçüsü kadar perde var bu arada ip perdeyi salonumda kullanıyorum hoş duruyor.yıkamada da sorun olmuyor doğru yıkama metodu var hiç karışmadı ipler

bencede sadece cam ölçüsü kadar yaptr duvardan duvara çak fazla oluyor bana göre.benim de yatak odamda cam ve balkon duvarın soluna yaslanmış durumda sağ taraf duvar ama sadece cam ölçüsü kadar perde var bu arada ip perdeyi salonumda kullanıyorum hoş duruyor.yıkamada da sorun olmuyor doğru yıkama metodu var hiç karışmadı ipler

evet canım bede ip düşünüyorum .salonunun perdesinin fotosunu çekip eklermisin rica etsem

Stor olmadığı sürece duvarı komple kaplamalı bence. Yoksa beğenmiyorum. Ama tabi orası senin evin ve nasıl istiyorsan öyle yaptır cnm

Back
X