Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salon (misafir odası) sizlerinki ne renk ???

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Kızlar sizin salon (misafir odalarınız) hangi renklerde ??? Ben burda fikir almak istiyorum kendım karar veremedıgım icin...Yemek odalarınız + Koltuk takımlarınız + Halı + Perde ve Duvar renklerinizi yazarsanız çok sevinirim...İsteyen resimde eklesin kızlar hem görsel her zaman daha iyidir...Yardımcı olursanız inanın çok sevirinim :34:

siyah-beyaz benim salonum...tüllerim de siyah:27:halım tüylü gri,bej,gümüş rengi karışımı değişik bir halı tam tarif edemedim ama :31: yemek odam beyaz zemin üzerine siyah desenli çizgili ,sandalyeler beyaz ...koltuklar gri,siyah..etrafı beyaz deri kol koyduğumuz yer kumaştan ama ...foto olsaydı koyardım tarif ederek anca bu kadar :32:

benim mobilyalarım siyah beyaz, koltuğum kollar beyaz deri oturulan yeri siyah sırt yastıklarıda beyaz ve gümüş,yemek odamda ahşabı siyah ön kapakları beyaz ve taşlı
perdelerim beyaz pulları parlak gümüş gri
halılarım siyah gri ve beyaz oymalı biraz simli
duvar da şampanya rengi

bir tane köşemsi bir koltugum var bej rengi
bir de lacivert koltugum var

ahsap mobilyalarım eskitilmiş meşe ve masa sehpalarımın ayakları zeytin agacı renginde ( lacivertle uyum saglaması acısından )
halılarım bej krem kırcıllı gibi
tülüm gene bej rengi kenarındkai fonlar ise bej rengi üzerine lacivert ve nar cicegi renginde cicekli

genel hatları ile özetlersem bej ve lacivert :)

salonunu siyah beyaz döşeyen arkadaşlar duvar ünitesi olarak neyi aldınız öğrenebilir miyim? bende salon yakımını yemek odasını siyah beyaz aldım ama duvar unitesini seçemedim daha. şık bişey istiyorum bulamıyorum

şimdi önemli birkaç kriter var..
  • tül duvar renginin oldukça açık bir tonu olmalı..
  • fon perde ile duvar rengi zıt olmasa bile farklı bir renk olmalı..
  • koltuklarla fon perde uyumlu olmalı...
  • halı genel olarak duvar rengiyle uyumlu olmakla beraber, koltuk renklerinin tonları da taşımalı..
renk konusuna gelince... zevk meselesi.. mesela koltuk beğenerek başlayabilirsin.. sonrası gelir zaten...
keyifli dekorasyonlar:80:

salonunu siyah beyaz döşeyen arkadaşlar duvar ünitesi olarak neyi aldınız öğrenebilir miyim? bende salon yakımını yemek odasını siyah beyaz aldım ama duvar unitesini seçemedim daha. şık bişey istiyorum bulamıyorum

ben duvar ünitesi alamadım çünki tv nin olduğu duvarda salonumun kapısı var ve 150cm kalıyo ve hiç 150 cm lik duvar ünitesi bulamadım bende yemek odamın tv masa takımını aldım 1 metre o duvarıma güzel oldu..
salon şekline ve büyüklüğüne göre seçim yapmak zorunda kalıyosun bazen istediğini alma şansın olmuyo.

$SAM_0414_Vga.webp$SAM_0413_Vga.webp$SAM_0416_Vga.webp

benim salonum bu..tablolarım gelmedi daha eksik şu an

Back
X