Salon koltuk takımı olarak bunu alayım mı ? Ve diğer detaylara yardım !!!

clkkklm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
48
0
36
Ankara
Kızlar selam...Sizce salonuma (misafir odama) bunu alayım mı ??? model nasıl renk nasıl ??? ya da renkte değişikliklerde olabılır....Buna uygun halı + perde + duvar rengi tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen yardım...

$578226_335196143210721_955075871_n.webp

Resmi guzel. Sanirim klasik tarz. En iyisini bilirsin. Koltuk takiminda onemli olan odan ve dger esyalarla butunlugu.

ben böle bişe düşünmüyorum ama bu modelleri beğeniyorum perde ve halı konusundada tonlamalar yapabilirsin bikaç koyu ton olabilir yahut gri yada gülkurusuna yakın renklerde perde-halıda olabilir duvarlarıda 2 renk tabi açıklı koyulu boyayabilirsiniz şimdiden hayırlı uğurlu olsun:))

Kızlar selam...Sizce salonuma (misafir odama) bunu alayım mı ??? model nasıl renk nasıl ??? ya da renkte değişikliklerde olabılır....Buna uygun halı + perde + duvar rengi tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen yardım...

Eki Görüntüle 389438

Bu Rengi Spor Düşünseniz Daha Hoş Kombinasyon Yapabilirsiniz..
Duvarlar Açık Renk (Kum Beji), Kırlentler Fıstık Yeşili, Turuncu veya Turkuaz..
Perdeler Açık Renk..
Halıda Koltuğunla Aynı Renk veya Krem Olabilir.. :34:

Odanız Küçük İse, Mutlaka Köşe Koltuk Tercih Etmelisiniz..

Son düzenleme:
Çok şık bir takım gerçekten canlı renklerden ziyade yine pastel tonlarıyla kombinasyon yapabilirsen için açılır bence

bende renk olarak beğendim ama tarzı çok bana göre değil :9: ama bi arkadaşın yorumunda okuduğum gibi gül kurusu renklerle çok güzel kombinasyonlar yakalayabilirsin :31: allah hayırlı uğurlu etsin :16:

canım açıkçası ben beğenmedim klasik tarz alsan bile daha sade bişey alabilirsin.bu çok göz yoruyor bence

Back
X