Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salon Koltuk Takımı - İDER MOBİLYA

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

gamze canım sen koltukları nereden ve ne kadara almıştın

yatak olabilir diye demişlerdi, sanırım arka yaslandığımız kısım geriye doğru açılıp yatak oluyordu. ablamın koltukları da bunlardan aynı model fakat başka bir yerden aldı o da çok uygun aldı aynı ider gibiydi fiyatları. hatta ablamınki fazla kırlentli olan, bi koltukta 5kırlent var sıkıldılar 2tanesini kaldırdılar 3kırlentle kullanıyorlar

kıymet canım hangi renk koltuklar , bende fazla kırlentli olanı beğendim aslında

Son düzenleme:
kıymet canım hangi renk koltuklar , bende fazla kırlentli olanı beğendim aslında

ablamınkıler renk olarak açık renk gri. kırlentleri de mavi çiçekli. istersen sorarım da leke olunca falan çıkıyor mu diye.

ablamınkıler renk olarak açık renk gri. kırlentleri de mavi çiçekli. istersen sorarım da leke olunca falan çıkıyor mu diye.

canım benim tay tüyü ise leke tutmuyordur ablana sorarsan çok mutlu olurum canım sanırsam depolama yapılmıyor divan olarak kullanılmıyor bunlar ama yatak olarak kullanılır

ben berjer bir tane değil iki tane istiyorum :)))))))))

sorup yazarım canım, sandıklı değil evet yatak oluyor sadece.

tay tüyüymüş evet leke tutmuyormuş silince çıkıyormuş, enişte bir kaç sefer çay, nar falan dökmüş silmiş çıkmış berjerin birini ekstra alırsın canım artık tek veriyorlar çünkü

arkadaşlar ben ider mobilyadan aldım Gebze şubesinden hiç bir şikayetim yok servisleri de gayet iyi.bence her söylenene bakmayın çünkü tüm firmalar hakkında şikayet var ben kullandığım için biliyorum tavsiye ederim

bence ınegöle gidebilirsen gür mobilyaya git hem uygun hem kaliteli hemde modern mobilyalar var ödemelerde de kolaylık saglıyorlar

siteden de bakmak istersenızz www.gurmobilya.com.tr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…