bence 1. takım çok güzel ben şahsen neden yeşil bir koltuk almadım diye çok hayıflanıyorum nerde böyle cıvıl cıvıl koltuk takımı görsem içim gidiyorgerçi bende çiçekli aldım ama keşke daha cıvıl cıvıl olsaydı diyorum...
yatak olabilir diye demişlerdi, sanırım arka yaslandığımız kısım geriye doğru açılıp yatak oluyordu. ablamın koltukları da bunlardan aynı model fakat başka bir yerden aldı o da çok uygun aldı aynı ider gibiydi fiyatları. hatta ablamınki fazla kırlentli olan, bi koltukta 5kırlent var sıkıldılar 2tanesini kaldırdılar 3kırlentle kullanıyorlar
yatak olabilir diye demişlerdi, sanırım arka yaslandığımız kısım geriye doğru açılıp yatak oluyordu. ablamın koltukları da bunlardan aynı model fakat başka bir yerden aldı o da çok uygun aldı aynı ider gibiydi fiyatları. hatta ablamınki fazla kırlentli olan, bi koltukta 5kırlent var sıkıldılar 2tanesini kaldırdılar 3kırlentle kullanıyorlar
canım benim tay tüyü ise leke tutmuyordur ablana sorarsan çok mutlu olurum canım sanırsam depolama yapılmıyor divan olarak kullanılmıyor bunlar ama yatak olarak kullanılır
ben berjer bir tane değil iki tane istiyorum :)))))))))
canım benim tay tüyü ise leke tutmuyordur ablana sorarsan çok mutlu olurum canım sanırsam depolama yapılmıyor divan olarak kullanılmıyor bunlar ama yatak olarak kullanılır
tay tüyüymüş evet leke tutmuyormuş silince çıkıyormuş, enişte bir kaç sefer çay, nar falan dökmüş silmiş çıkmış berjerin birini ekstra alırsın canım artık tek veriyorlar çünkü
arkadaşlar ben ider mobilyadan aldım Gebze şubesinden hiç bir şikayetim yok servisleri de gayet iyi.bence her söylenene bakmayın çünkü tüm firmalar hakkında şikayet var ben kullandığım için biliyorum tavsiye ederim