Tesadüf gördüm akışta ider mobilyayı dikkatimi çekti
Modelleri gerçekten güzel modern, benimde çok hoşuma gitti fakat uyarmadan geçemedim
İnanılmaz şikayet var haklarında
Kalite, servis, müşteri ilişkileri, satış sonrası ile ilgili.
Şikayet sitelerini bir okumanızı tavsiye ederim
Yakınım alacaktı beraber baktık hatta mağazada ama şikayetleri görünce vazgeçtik.
Sizde bir araştırın bence
2. model sade ve göz yormuyor bence 2. daha güzel
Merhaba,
ider mobilyada iki tane salon takımı beğendim. ikisi de hoş bence. fiyatları da yakın. Birde sizlerin fikirlerini almak istedim.
Bubon koltuk takımı. Eğer seçimim bu olursa başka bir rengini alıcam. o zamanda 300 tl fiyat değişiyor. şimdiki fiyatı 2100 TL
Eki Görüntüle 833017
Hadriyan koltuk takımı. Buda 2420 TL.
Sizce hangisi :26:
Eki Görüntüle 833018
Merhaba,
ider mobilyada iki tane salon takımı beğendim. ikisi de hoş bence. fiyatları da yakın. Birde sizlerin fikirlerini almak istedim.
Bubon koltuk takımı. Eğer seçimim bu olursa başka bir rengini alıcam. o zamanda 300 tl fiyat değişiyor. şimdiki fiyatı 2100 TL
Eki Görüntüle 833017
Eki Görüntüle 833018
Merhaba,
Eki Görüntüle 833017
Eki Görüntüle 833018
ben henüz nişanlı değilim ama yakın zamanda ablam evlendi, ondan sonra da kendim ilgi duyduğumdan her konuyu araştırmaya başladım. inanmazsın belki bu iki fotoğrafı bende dosyalarıma kaydetmiştimilkinde fazla kırlent olduğundan dolayı eledim sonradan diğeri var hep aklımda. ben mağazasına da baktım görünümde güzel ama ileride sorun çıkarır mı o kadarını bilemiyorum
canım daha demin 2013 gelinleri topiğinde bu koltuklardan istediğimi söyledim ve hemen google modlleri yazınca senin konun çıktı büşracım bende bu ikisinden birini almaya karar verdim ama gidip görmedim napsam diyorum
Canım bende İderin koltuklarını çok beğendim ancak kalitesinden şüpheliyim birincisi fiyatı diğer markalara baya bi düşük ve bu beni biraz düşündürüyor gidip gör öyle karar ver canım ben vazgeçtim açıkçası İderden
Ben Enza Home'dan düşünüyorum ama 2 berjerli olanı 5 bini geçiyor biraz pahalı olucak ama hayırlısı ondan once tamamlanması gereken bi evimiz var :26: