salon için bu perdeyi çok begendim, sizin de fikirlerinizi alayım?

Gulsha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
16
1
36
İstanbul
açıkçası ben , okuduklarımdan sonra ve katlamalı perdelerin ve diğer mekanızmalıların bu kadar zahmetli takıldıgını öğrendikten sonra özellikle de salonumu tül yaptırmaya karar verdim .. (ancak mutfaga stor yaptırmayı düşünüyorum)
ELELE Tül Perde diye bir firmanın internet sitesinden baktım..
Pirinç Rustik diye bir modeli var..çok hoşuma gitti kızlar..
Ancak bu firma Sivas'ta anladıgım kadarıyla..web sitesinin altında da Brillant, Perlina Home Collection, Premier Home gibi marka isimleri var..onu tam anlayamadım..
Eger bu firma Sivas'ta ise, ürünlerini nasıl temin edebilirim? yada İstanbul'daki perdecilere bu perde resmini göstersem , onlar da aynısını yapabilirler mi? ancak renk tonunu da aynı bu şekilde istiyorum. çünkü salona alacagım takım, bu perdenin rustiğinin rengi ile de çok uyuyor bence..özellikle de, tüldeki dalgaları çok begendim..şık durmuş bence..sizin de fikirlerinizi almak istedim..
size salon için düşündüğüm koltuk takımı + yemek takımı ve de en önemlisi rustik perde resmini ekliyorum mesajımla birlikte..yorumlarınızı bekliyorum..

Eki Görüntüle 235484 Eki Görüntüle 235482 Eki Görüntüle 235483

Canım oturma grubun istikbalden galiba bende görmüştüm ve beğenmiştim.
Ben olsam düz stor üstüne katlamalı tül perde yaptırırdım ama sen o türden istemediğin için tül olarak beğendiğin perdeyi de hoş buldum renk olarak da gayet uyumlu bence.
Sadece yemek odası için seçtiğin sandalye beyaz renk değil de krem ağırlıklı olsa daha iyi olabilir diye düşünüyorum. :97:
Ama dediğim gibi hoş seçimler yapmışsın.
Mutlulukla sağlıklı günlerde eskitirsin inşş..

Son düzenleme:
katlamalı perde görünüm olarak çok şık fakat çok zahmetli yıka çubukları tak falan filan sıkıcı bir durum senin beğenmiş olduğun perde hem kullanımı kolay hemde şık duruyor.bir de şimdi zebra perde var yeni çıkan altına ayrıyeten fon stor gerektirmiyor görünümü çok şık geliyor yinede senin tercihindir canım kolay gelsin

Son düzenleme:
taç brillantta bulursun canım heryer bu perdelerden kaynıyor şu an :) ben de yeni seçtim perdelerimi 1 hafta uyuyamadım perde seçcem diye ama sonunda bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…