• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon Express ürünü hakkında düşündükleriniz...

atropurpurea

Guru
Pro Üye
9 Temmuz 2012
68
73
288
merhaba arkadaşlar ben bi ürün almayı planlıyorum da ne kadar iyi ne kadar kötü emin değilim.. salon express ürünü hakkında kullananlar veya kullanmayanlar düşüncelerini burada paylaşabilir mi? bu sayede başka almak isteyenlerde bi fikre sahip olur :34:

bende iki tane var
birini kendim almıştım ama disklerin üstündeki desenleri çok sığ yapmışlar sıyırınca hiç oje kalmıyordu üstünde
diğerini kız kardeşim hediye etmişti disklerin üzerindeki desenleri daha derin ama metali çok kötü

ben netten aldım
kız kardeşim pazardan almıştı
çok ince detaylar netten aldığım üründe çıkmıyor
küçük desenler kullanılabilir
büyük desenler tamamen tırnağı kaplamıyor ne yazıkki

10 üstünden 5 veririm

bende iki tane var
birini kendim almıştım ama disklerin üstündeki desenleri çok sığ yapmışlar sıyırınca hiç oje kalmıyordu üstünde
diğerini kız kardeşim hediye etmişti disklerin üzerindeki desenleri daha derin ama metali çok kötü

ben netten aldım
kız kardeşim pazardan almıştı
çok ince detaylar netten aldığım üründe çıkmıyor
küçük desenler kullanılabilir
büyük desenler tamamen tırnağı kaplamıyor ne yazıkki

10 üstünden 5 veririm

büyük desenlerin tırnağı tamamen kaplamadığını tahmin etmiştim yani youtube daki nasıl kullanıldığını gösteren videolarda öyle gözüküyodu.. belki küçük tırnaklarda güzel olabilir.. bende netten bakıyorum birkaç sitede satılıyo.. sen nerden aldın?

Back