15 lira verip tırnak süsleme seti aldım. hani şu tırnaklara damga basılanlardan. ama almaz olaydım. iğrenç.insanları kandırıyorlar
ben de beceremedim sanırım ojeden kaynaklı. Yapabilenler ne tür oje kullanıyor acaba?
evet ben de araştırdım buldum ojeden kaynaklanıyormuş olmaması she'nin ojeleriyle süper oldu =) Buyrun bu da eserim =) Model salon express'ten değil ama damga onun
Eki Görüntüle 555966
damgadan mı kullanıyor ojeden mi anlayamadım hangi öje ile denersem deneyeyim damga kısmına o desen yapışmıyor. damgayı yumusatmanın bir yolu var mı acaba?
Burada sedece 5 TL ye satılmakta.. bu arada bende denedim ancak bu derece sorun yaşamadım...
Sitenin güvenilirliği konusunda bir bilgin var mı buradan alışveriş etmem de sakınca olur mu acaba?
Bende de bundan var hangi ojeyle yaptiysam olmadi hicbiri damgaya deseni vermiyorEki Görüntüle 545150 kızlar ben salon expr. gitti gidiyordan kargo dahil 6tl ye aldım. metal plakaların üzerindeki jelatini çıkartığınızdan emin olun ve yoğun ojelerle deneyin. sıyırtaçın ön yüzeyiyle hızla çekin diğer tarafı ojeyi sadece plaka üzerinde dağıtır. bunu kardeşim bu setle yaptı umarım yardımcı olmuşumdur.. :) Eki Görüntüle 545152
Dostlar bu setten bende almistim olmadi neden olmadigini acikliyorum ogrendim ki onun ojeleri ozelmis normal ojeyle olmuyormus daha yogunmus onun ojeleri ama nerden bulunur bilmiyorum elimizde patladi setler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?