• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon express tırnak süsleme seti aldım. berbat sakın almayın:(

2015-03-13 11.01.31.jpg

yeni aldığım oje bantlarım

Salon express oje baskı seti hakkında benim de kendi deneyimime bağlı yorumlarım olacak. Ben ürünü geçen ay Hepsi buradadan 12.99 TL ye temin ettim. ürün açıklamasında ve paketi üzerindeki bilgilere göre içerisinde 5 adet disk bulunması gerekirken bana gönderilen orijinal paketinden hiç açılmamış ( hatta hiç ellenmemiş yani insan üstündeki tozu siler pis pis göndermişler) sadece 4 tane disk çıktı. eksik diske rağmen geri gönderme zahmetine ve stresine hiç katlanamayacağımdan aman dedim kullanmaya başladım. biraz pratik yapmak gerekiyor ilk kullanmaya çalıştığımda gerçekten çok büyük hayal kırıklığıydı benim için. disklerin yeterince derin olmadığını düşünüyordum ayrıca hızlı olmak gerekiyor baskının üzerinde desen hemencik kuruyor ve bu defa tırnağa yapışmıyor. önemli olan doğru ojeyi seçebilmek. koyu yapılı ojeler uygundur. Stamping ojeleri henüz denemedim. bugün 2.el ürün satılan bir siteden konad olduğu söylenen disk ve ojeleri sipariş verdim bakalım şansıma ne çıkacak karşıma :KK70: çekmecemde 100 kadar oje bulunuyor neredeyse hepsini denememe rağmen sadece 4 renkte istenilen sonucu alabildim.sizin için az önce bu 4 renkle bir ki deneme yapıp fotoğrafladım , aceleye geldi taban rengi kullanmadım en sona ürünü ilk edindiğim zamanda yapmış olduğum bir modelin fotoğrafını da ekleyeceğim.
DSC01104.JPG navy baby.jpg navy baby yapım.jpg DSC01129.JPG pink matte yapım.jpg

snow white.jpg snow white yapım.jpg bububu.jpg ahahha.jpg

DSC00708.JPG

Sally Hansen- 650 Navy Baby

DSC01057.JPG

Flormar- 310 snow white. Harika olmasa da idareten iyi sonuç verdi. neredeyse aynı renk olan flormar-319 white dance denedim. bakıldığında renk farkı çok çok az olan aynı markadan iki farklı numaralı oje olmalarına rağmen 319 no ile yapılan desen neredeyse hiç görünmüyordu. yazımın başında bahsettiğim siparişim elime ulaştığında ki denildiği gibi gerçekten konad ürünüyseler onlarla da birer deneme yapıp yeni bir yorum paylaşmayı düşünüyorum. :KK66: öpüldünüz

Eklentiler

• siyah matte yapım.jpg
    siyah matte yapım.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 230
Son düzenleyen: Moderatör:
Oje bandı ne canım, Oje bandı ne işe yariyor? Ilk defa duydum.

Merakla bekliyorum canim Seni :-D Memnun olursan kimden aldigini da soylersen cok mutlu olurum.

Baskı için uygun alternatif oje seçeneği. Eldeki ojelerle denemeler yapıp uygun olanları seçiyorum. Mat veya yoğun yapılı, tek kat sürünce kapatıcılık özelliği yüksek olan ojeler uygundur. İşte uygun fiyatlı alternatif 2 ojemiz (disk-sıyıraç ve damga salon express'tir) Taban renk flormar snow white 310 numara. + mat top coat uygulanmıştır. sıyırma işleminde diski ya dizimin üzerine koyuyor ya da elimde tutuyorum. Setin içerisinde var olan disk tutucu plastik parçayı kullanmıyorum onun üzerinde düzgün sıyıramıyorum ojeyi. sıyıracınızı diske dik veziyette çok hafif yatay tutarak mümkün olduğunda hızlı tek hamlede çekmeyi deneyin. Hafif bastırın,çok fazla bastırıp oyuntunun içerisindeki ojeyi de almayın. Ardından hızlı davranmak gerekiyor hemen damgayı diske bastırıp hiç beklemeden deseni tırnağa aktarmak gerek. yoksa çabuk kuruyor ve desen tırnağa yapışmıyor. Ayrıca her defasında asetonlu pamuk ile diski-damgayı ve sıyıracı temizliyorum. biraz zahmetli fakat pratik yaptıkça hızlanıyorsunuz. Hatta şunu söylemeliyim ki şu anki fotoğrafdaki uyguladığım desenleri diskleri aldığım ilk gün hiç yapamıyordum. ne damgaya desen çıkıyor ne tırnağa yapışıyordu. Hem ortalık batmış hem istediğim sonucu alamamıştım. Çok sinir bozucu oluyor o konuda haklısınız. Denemek gerek kendinize uygun yöntemi,baskıya uygun ojeleri deneye deneye bulacaksınız :) Desenlerim çok canlı değiller fakat sonuç o kadar da fena sayılmaz ;)

DSC01178-tile.jpg DSC01165.JPG DSC01167.JPG DSC01173.JPG

Merakla bekliyorum canim Seni :-D Memnun olursan kimden aldigini da soylersen cok mutlu olurum.

canım ürünler elime yeni ulaştı,2.elürün satılan bir adresten edindiğimden ürünleri satın aldığım bayanın elinde tek set bulunmataymış. Fakat konad baskı ojeleri internet üzerinden bir çok sitede bulunabilir. disk ve ojeler bahsedildiği gibi Konad ürünü. konad baskı ojeleri kendi salon express disklerimlede denedim sonuç her türlü güzel. Çözüm noktası ojede.
DSC01226.JPG DSC01227.JPG DSC01225.JPG

Marifet oh
canım ürünler elime yeni ulaştı,2.elürün satılan bir adresten edindiğimden ürünleri satın aldığım bayanın elinde tek set bulunmataymış. Fakat konad baskı ojeleri internet üzerinden bir çok sitede bulunabilir. disk ve ojeler bahsedildiği gibi Konad ürünü. konad baskı ojeleri kendi salon express disklerimlede denedim sonuç her türlü güzel. Çözüm noktası ojede.
Eki Görüntüle 1461496 Eki Görüntüle 1461497 Eki Görüntüle 1461498
E

Marifet ojede mi yani? Salon express alayim mi?

aynen marifet ojede. salon express disklerinde sorun yok,sıyıracı da gayet iyi. bana konad oje ve disk ürünleri ile beraber salon express in sıyıracı ile üzerinde marka yazmayan minik pembe bir damga gönderildi. Salon express damgası bundan daha büyük olduğundan ilk kullanımda biraz zorluk çıkarsa da zamanla alışılıyor, kullanılabilir. fakat kolaylık için ayriyetten bu tarz minik bir damga da edinebilirseniz, plastik kısmı diğerine göre daha yumuşak.
DSC01228.JPG

hanımlar bı kozmetık magazsından flormarın ojelerını aldım ıkı farklı gunde aynı yerden,cok cok cıvıktı :(

hahhaha donmasın :KK71: kullandıkça hava aldıkça az düzelir gibi geliyor sanki :KK51:
oyle mı dersın valla bayada aldım yazık oldu parama bosuna verdım sankı :KK43: bıldıgın fırcadan cıkardım mı akıyo tırnagıma goturene kadar

oyle mı dersın valla bayada aldım yazık oldu parama bosuna verdım sankı :KK43: bıldıgın fırcadan cıkardım mı akıyo tırnagıma goturene kadar

ya da aklıma gelen kullanacağın kadarını bir kap ya da kağıdın üzerine döküp kürdanla karıştır hafiften kurumaya başladıkça daha yoğun bir kıvam alacaktır o :KK9: haha ama dikkat et sonra sakız gibi olmasın :rolleyes:

Back