- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 698
- 39
Bende de bundan var hangi ojeyle yaptiysam olmadi hicbiri damgaya deseni vermiyor
yazmayı unutmuşum eğer boş tırnağa yapıyorsanız olmmaz bir kat parlatıcı sürüp kuruduktan sonra baskıyı dene ben hep öyle yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de bundan var hangi ojeyle yaptiysam olmadi hicbiri damgaya deseni vermiyor
Yok tatlım ojeli tırnağıma uyguladım. sanırım tekniğini çözemedimyazmayı unutmuşum eğer boş tırnağa yapıyorsanız olmmaz bir kat parlatıcı sürüp kuruduktan sonra baskıyı dene ben hep öyle yapıyorum
ben öyle yapıyoruum bide baskı yapcağınız oje koyu renk olsunYok tatlım ojeli tırnağıma uyguladım. sanırım tekniğini çözemedim
Nerden aldiniz hangi markaben bunları yapmıştım
Nerden aldiniz hangi marka
Hangi siteden aldiniz ve hangi marka olduğunu söyler misiniz rica etsem. ?netten almıştım
Hangi siteden aldiniz ve hangi marka olduğunu söyler misiniz rica etsem. ?
Cevap için teşekkürler. Salon express icin bazi firmalar taklitini yapmislar.oyuncak gibi yorumlar var.gitgidiyorda hangi magazadan yada kimden aldiniz.bende ondan alayim istiyorum :-Dgittigiyordan almıştım salon express
netten aldımCevap için teşekkürler. Salon express icin bazi firmalar taklitini yapmislar.oyuncak gibi yorumlar var.gitgidiyorda hangi magazadan yada kimden aldiniz.bende ondan alayim istiyorum :-D
Canim çok güzel olmuş ama gitgidiyor da hangi magazadan aldin.birsuru firma var.ben i yuzden alamadim :-(
Canim çok güzel olmuş ama gitgidiyor da hangi magazadan aldin.birsuru firma var.ben i yuzden alamadim :-(
Üzüldüm valla.deseni yaparken hangi oje markasini kullaniyorsun?Eki Görüntüle 1449813
uygunreyon diye bi satıcıdan almış. o zamanar en ucuzu bu satıcıdaymış. şimdi bu satıcıda aynı ürün bulunmamaktadır uyarı var.
Üzüldüm valla.deseni yaparken hangi oje markasini kullaniyorsun?
koyu renk olursa oluyorÜzüldüm valla.deseni yaparken hangi oje markasini kullaniyorsun?
Bir de güvenli yerden de sekillendirici alabilirsem harika olacakkoyu renk olursa oluyor