15 lira verip tırnak süsleme seti aldım. hani şu tırnaklara damga basılanlardan. ama almaz olaydım. iğrenç.insanları kandırıyorlar
bende gittigidiyordan aldım bu seti. gerçekten kötü. e taklit ürün çünkü. gerçek konad değil. bende çok hayal kırıklığına uğradım. ne sıyıraç sıyırıyor. ne damgaya desen çıkıyor.kredi kartıyla sıyırdım ondada desenin oje kalmadı.
gercekten anlamadım bende kredı kartıyla sıyırıyorum ama cıkıyor bir sorun yasamadım :44: belkıde gercek konad kullanmadıgım ıcın bna o kdr kotu gelmıyordur bılemıyorumm..
Seninkinin rengi lila gibimi canım. Benimki ondan. Çok kötü yaa kaç kere denediysem olmadı. Bütün desenleri denedim tek tek olmadıüstündeki jelatini felanda çıkardım yanii.
Seninkinin rengi lila gibimi canım. Benimki ondan. Çok kötü yaa kaç kere denediysem olmadı. Bütün desenleri denedim tek tek olmadıüstündeki jelatini felanda çıkardım yanii.
Genelde üzerlerinde çok ince bir tabaka jelatin olabiliyor ona bi bakın.bide ojeniz yeteri kadar opak degilse falanda ojenin tümü sıyırırken gidebiliyor
tatlım fotodaki tırnak süslerini sen yaptıysan hangi ojeyle yaptığını öğrenebilirmiyim...
ben de beceremedim sanırım ojeden kaynaklı. Yapabilenler ne tür oje kullanıyor acaba?
harika yapmışsın. işte benimki de aynı set. ama benim damgalarım o kadar net çıkmıyor. ben böyle işlere yatkınım aslında. acaba ojenin markasından mı kaynaklanıyr?Eki Görüntüle 545150 kızlar ben salon expr. gitti gidiyordan kargo dahil 6tl ye aldım. metal plakaların üzerindeki jelatini çıkartığınızdan emin olun ve yoğun ojelerle deneyin. sıyırtaçın ön yüzeyiyle hızla çekin diğer tarafı ojeyi sadece plaka üzerinde dağıtır. bunu kardeşim bu setle yaptı umarım yardımcı olmuşumdur.. :) Eki Görüntüle 545152
harika yapmışsın. işte benimki de aynı set. ama benim damgalarım o kadar net çıkmıyor. ben böyle işlere yatkınım aslında. acaba ojenin markasından mı kaynaklanıyr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?