Salon express tırnak süsleme seti aldım. berbat sakın almayın:(

15 lira verip tırnak süsleme seti aldım. hani şu tırnaklara damga basılanlardan. ama almaz olaydım. iğrenç.insanları kandırıyorlar

anladıgım kadarıyla disklerden bahsediyorunuz..
eger onlardan bahsediyorsanız böyle bi konu açmanız çok yanlış olmuş zira bi çok insan o damgalarla neler yapıyorlar...

bende aynı setten aldım ama o kdr kotu dgl ya sadece buyuk desenler kucuk yapılmıs tırnagın tamamını kaplamıyor o kdr.. :44:

bende gittigidiyordan aldım bu seti. gerçekten kötü. e taklit ürün çünkü. gerçek konad değil. bende çok hayal kırıklığına uğradım. ne sıyıraç sıyırıyor. ne damgaya desen çıkıyor.kredi kartıyla sıyırdım ondada desenin oje kalmadı.

gercekten anlamadım bende kredı kartıyla sıyırıyorum ama cıkıyor bir sorun yasamadım :44: belkıde gercek konad kullanmadıgım ıcın bna o kdr kotu gelmıyordur bılemıyorumm..

gercekten anlamadım bende kredı kartıyla sıyırıyorum ama cıkıyor bir sorun yasamadım :44: belkıde gercek konad kullanmadıgım ıcın bna o kdr kotu gelmıyordur bılemıyorumm..

Seninkinin rengi lila gibimi canım. Benimki ondan. Çok kötü yaa kaç kere denediysem olmadı. Bütün desenleri denedim tek tek olmadı üstündeki jelatini felanda çıkardım yanii.

Seninkinin rengi lila gibimi canım. Benimki ondan. Çok kötü yaa kaç kere denediysem olmadı. Bütün desenleri denedim tek tek olmadı üstündeki jelatini felanda çıkardım yanii.

Genelde üzerlerinde çok ince bir tabaka jelatin olabiliyor ona bi bakın.bide ojeniz yeteri kadar opak degilse falanda ojenin tümü sıyırırken gidebiliyor

evet lıla sette 5 dısk 1 stamper ve 1 sıyırac vardı bırde dıskı koymaya plastık bısey..ama ndn olmuyor sızın anlamadım suan yapmam mumkun dgl ama en kısa zmnda yapıp fotosunu koyucam cnm

Acaba Siz mi Beceremediniz..
Kimi İnsan Vardır Eli Yatkın Değildir Böyle Şeylere..
Örnek Verecek Olursak, Benim Gibi..

Çok Güzel Oje Sürerim Ama Desen v.s. İğrencim..

geçen hafta ben de aldım..aynen kredi kartıyla sıyırıyorum olmuyor..

videolarına bakıyorum takır takır yapıyorlar..sinir oldum..

sanırım

ya bizim aldıklarımız orjınal değil, netten sipariş vermiştim görerek almadım zaten gazete kağıdına sarıp göndermişler bide..

ya diskler yeterince derin değil

ya da kullandığımız oje yeterince yoğun değil.

en az 15 ojeyle denedim olmuyor..en kısa zamanda flormarın supermatte ojesini alıp denicem bakalım..

Genelde üzerlerinde çok ince bir tabaka jelatin olabiliyor ona bi bakın.bide ojeniz yeteri kadar opak degilse falanda ojenin tümü sıyırırken gidebiliyor

tatlım fotodaki tırnak süslerini sen yaptıysan hangi ojeyle yaptığını öğrenebilirmiyim...

bende çok beğenerek aldım almaz olaydım kaç kere denedim olmadı. arkadaşımada denettim acaba benmi yapamıyorum diye.ama oda yapamadı. övdüklerine değmezmiş.

kızlar ben salon expr. gitti gidiyordan kargo dahil 6tl ye aldım. metal plakaların üzerindeki jelatini çıkartığınızdan emin olun ve yoğun ojelerle deneyin. sıyırtaçın ön yüzeyiyle hızla çekin diğer tarafı ojeyi sadece plaka üzerinde dağıtır. bunu kardeşim bu setle yaptı umarım yardımcı olmuşumdur.. :)

ben de beceremedim sanırım ojeden kaynaklı. Yapabilenler ne tür oje kullanıyor acaba?

harika yapmışsın. işte benimki de aynı set. ama benim damgalarım o kadar net çıkmıyor. ben böyle işlere yatkınım aslında. acaba ojenin markasından mı kaynaklanıyr?

harika yapmışsın. işte benimki de aynı set. ama benim damgalarım o kadar net çıkmıyor. ben böyle işlere yatkınım aslında. acaba ojenin markasından mı kaynaklanıyr?

normalde golden rose kullanıım ama baskı yaparken flormak onu kullanırım

kusura bakmayın arkadaşlar cevap yazmakta geçkaldım biliyorum.benim oje biraz şeffaf olduğu için çıkmamış. pastelin mat ojelerinle denedim süper oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…