Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işimle ilgili olduğu için cevap ceriyorum konsol yemek masasnın baş kısmına yemekmasan ve sandalyelerin camın önünde ve onun önünede 3 lü koldtuğun
var sanırım onu koyarsan eğper
hem yemek için ayrı bir bölüm oluşturmuş olursun salonun ortasında yemek yiyormuş hissi ortadan kalkar
televizyon ise 3 lünün yan tarafna 2 li tv nin karşısna teklilerinde köşe noktaları gösterecek şekilde kullanırsan
salonun uzun ve dar görüntüsü daha çok bir beşgen havasında olur.kesinlikle orta sehpa kullanma ama kullanacaksanda dikdörtgen ve kare olmamasına dikkat edin bu formlar salonunuzu daha uzun gösterir hiç gerek yok
Renkler şık ama çok koyu olmuş birazda dez avantajdırbu.
eğer yapabilirsen halının rengini biraz daha zemine yakın tonlarda seç yani daha açık renklerde krem ama düz çok şekilli olmayan bir halı seçersen salonun daha aydınlık gözükür
benim misafir odamda fransız cam önünde tekli koltuklar olmalı bencede
yemek masanızı biraz daha öne çekip oraya konsoluda koyabilirsiniz
eğer alan daralıyorsa yerlerini değiştirebilirsiniz
konsolun üzerine şık bir ayna yada tablo asabilirsiniz
büyük objeler var konsol,yemek masası,ve orta sehpanın üzerine koyabilirsiniz
merakımdan soruyorum acaba masayı ve konsolu pencere tarafına koltukları kapının önüne gelecek şekilde dnedinmi ?olabilir gibi sanki...ben illa görüp karar verebilenlerdenim pek fazla hayal edemem ama bi dene istersen..