• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları sallanmayan sabit beşikler

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
kızlar çilekten bir beşik beğendim safari modeli büyümeyenden. ama ne yazıkki sallanma özelliği yok
o kadar bakmama rağmen istediğm gibi bir beşik de bulamıyorum
sallanmayan beşikler hk.görüşünüz nedir kullanan arkaadaşlar.yorumlarınızı bekliyorum

canım bende bebeğime çilekten aldım mobilyasını. o dediğin modellerde sallanma özelliği olmadığı gibi ön panelide inmiyor bebek küçükken alıp koymak çok oluyor. ben çilekin sallanan bebe beşiği diye geçen beşiği aldım hem sallanıyor (istersen sabitleyebiliyorsun) hemde ön paneli iniyor şimdi önü inik kullanıyoruz alıp koyması rahat oluyor ilerde büyüyünce kaldırırım diye düşünüyorum. dolabınıda baby dream modelinden aldım zaten ahşaplarının renkleri aynı takım gibi oldu tavsiye ederim ben çok memnunum

benım kızım cok sık uyanan bır bebek, karnını doyurup gazını almama ragmen heralde diş sancısından saat bası uyanıyor. bır ıkı salladıkan sonra uyuyor hemen. yatılı mısafırlıge gıttıgımızde ytagı sallanmadıgı ıcın bana cok sıkıntı oluyor, uykusu dagılıyor. bence sallanan bısey al, gereklı olmazsa da kullanmazsın.

biz çilek safari kullanıyoruz büyüyenmodeli.
çok hoş çok cici hemde kaliteli.
ama biz ayrıca bir park yatak aldık bizde sallanmadan bıyısun istiyorduk
gAZ sancıları olunca mecbur salladık.
kalite yönunden öneririm

Back