sallanan dişim + 20lik dişler

vanessa_v

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
9
0
86
36
Düzce
doktor hanım benim sallanan birkaç dişim var ama gittiğim doktorlar herhangi bir sorun görmediler dışarıdan normal görünüyor fakat sallanması beni çok rahatsız ediyor bu nedenle birkaç doktora gittim hiçbir sorun olmadığını söylediler. ayrıca bir tanesi 20lik dişlerimin çekilmesi gerektiğini söylerken diğeri gerek olmadığını söyledi. sallanmadan ötürü dişeti çekilmesi olabilir mi diye sordum diştaşı temizletmek istediğimi söyledim fakat doktor diştaşı olmadığını söyledi. bir diğer doktor ise diştaşı temizlencek dedi. ne yapacağımı bilemiyorum karar da veremiyorum biri özel olduğu için mi daha çok işlem çıkarıyor diye de şüpheleniyorum açıkçası. sizce ne yapmalıyım?

eğer dişinizde sallanma varsa bunun mutlaka bir sebebi vardır.ya kökünde kist vardır.ya periodontal sorun yada oklüzal travma vardır.rontgen çekilip sorunun neden kaynaklandığının bulunması lazım.sonuca göre tedavi planlaması yapılmalıdır.daha önce gittiklerinizden farklı bir hekime tekrar muayene olmanızı tavsiye ederim

teşekkürler. merak ettiiğim başka birşey daha var. Forumda arkadaşlar karbonatın kabartma tozunun dişleri beyazlattığını söylemişler. Bazı arkadaşlar da bunun diş minesine zarar vereceğini söylemişler. Merak ettiğim bir konu. İlginizden ötürü teşekkürler

korbonatı dişetlerinize dikkat ederek,sadece dişlerinizi fırçalarsanız evet daha parlak dişlere ulaşabilirsiniz.mineye hehangi bir zararı dokunmaz.

doktor hanım 2 3 saat kadar önce 3 tane dişime dolgu yapıldı. şuanda çok ağrıyor. bu normal midir geçici midir? dayanamayacak kadar çok ağrıyor gerçekten doktora gitmeli miyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…