• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Salıncak, kraft dondy beşik, joie mama sandalyemi ve bebek hamagimi satıyorum

Arkadaslar kusura bakmayın geciktim biraz..internetteki zamanımı onçelik sırasına göre geçirdiğim icin:) satılanları yazıyorum joie mama sandalyesi...kraft dondy...kraft twist air...playscool ilk araba....hamak...satıldı arkadaslarrrrrrrrrrr ilginiz icin tesekkur ederim kusura bakmayın geciken cevaplar icin ancak fırsat bulabiliyorum cocuklardan..

Cybex aton ana kucagi( maxi cosi ve quinny ile uymlu) ve salincak giysilerden bazıları ve yaramaz toplar duruyor...( yaramaz topların 4 topu var)

Son düzenleme:
Hepsi cok yeni hediye geldigi icin yerim yok koymaya ilgilenen olursa...

Salıncak:70tl Kraft dondy beşik 200 Tl joie mama sandalyesi 95 tl playskool 35tl cybex aton 170 tl hamak 60 henüz yeni olduğum için buradan foto koyamiyorum.ilgilendiğiniz ürün olursa e-posta adresinize gönderebilirim.

Slm bana resim atabilir misiniz
....
Küçük e ile

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm bana resim atabilir misiniz
Elifgamze2@hotmail.com
Küçük e ile

Herkese merhaba dondy besik kraft air sunny yurutec ve giysilerden bazıları uludur arkadasimızamsatilmistir iyi günlerde. Kullanması dileğiyle ... Mama sandalyesi satılmıştık kalanlar cybex at0n 100 tl oldu salincak ve yaramaz toplar ve bazı giysiler...

Son düzenleme:
hamak satıldı mı

HAmak satildi...ama alan arkadas cok istediği icin sattım cunku ben cok kullanışlı bulmadım yada benim bebegim cok hareketli öyuzden cunku heran düşecek gibiydi hic bindirememistim öyuzden ..yani ariyorsanız bir daha duşunun derim;)

Back