• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Salıncak, kraft dondy beşik, joie mama sandalyemi ve bebek hamagimi satıyorum

Ewet joie mimzy fiyat sabit iki tepsiyle göndericem oturma yerinin bi kisminda küçük bir yıpranma var ama önemseyecek birşeyi değil en azından yenisinin 249 tl oldugunu düşününce :52:ben e- bebekten almıştım tüm özellikleri orda var cok sik bir sandalye katlanabiliyor ben ikinci cocuğumun ihtiyaclarından dolayı satıyorum yoksa düşünmezdim bile

Anladm canim. Zaten mama sandalyesini gordukten sonra arastirip inceledm biraz. Bu urunu almaya karar. Verdim.ikea antilop modelini alacakkken vazgectim.Kargo ne kadar tutar acaba asagi yukari.bir bilginiz var mi? esimle de konusup size donmek istiyorum.

Yasmino istediğin başka bisi varmi yoksa kardeşine yer soyleyim

Anladm canim. Zaten mama sandalyesini gordukten sonra arastirip inceledm biraz. Bu urunu almaya karar. Verdim.ikea antilop modelini alacakkken vazgectim.Kargo ne kadar tutar acaba asagi yukari.bir bilginiz var mi? esimle de konusup size donmek istiyorum.

Canım kargo ne tutar İnan, bilmiyorum bilen birine sormak lazim

Canım kargo ne tutar İnan, bilmiyorum bilen birine sormak lazim

Ben almak istiyorum ama kargoyu da öğrenmem lazım. Eşimle de konusup size akşama dönüş yapsam olur mu?
Araştırdım biraz ama bir sonuca ulaşamadım. Bilen birileri olsa da söylese...

Son düzenleme:
Ben almak istiyorum ama kargoyu da öğrenmem lazım. Eşimle de konusup size akşama dönüş yapsam olur mu?
Araştırdım biraz ama bir sonuca ulaşamadım. Bilen birileri olsa da söylese...

Tamam canım ozeldende soranlar var aksama beklicem seni ok

Canım kusura bakma beklettim seni de. Eşimi ikna edemedim.
Başka markanın Sıfırını almak istiyor.
Sana hayırlı satışlar dilerim.

Canım rica ederim esinde bebeğiniz icin daha iyisi olsun istiyor ona ozel olsun istiyor sanırım.guzel günlerde büyütün inşallah...

cnm msj kutun dolmus, ozel msjlarim sana iletilmiyor.o yuzden burdan yaziyorum.

ben ciddi aliciyim , msjima hemen cevap verebilirsen, snden gelen bilgiler dogrultusunda bugun kararimi verip alacagim kismetse..

Back