• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Salıncak, kraft dondy beşik, joie mama sandalyemi ve bebek hamagimi satıyorum

Bna 90 tlye alindi ve hic kullanılmadı 1 haftalık bir ürün siz ilgilenmeyebilirsiniz sizin tercihiniz;)

Arkadaslar ürünlerim cok temiz cok güzel ben bunları daha oncede satabilirim ama cocuklarıma alınan seyler benim icin kıymetli oluyor cok yer kapsadığı icin elden çıkarıyorum fiyat konusunda emin olun yuksek değiller

Arkadasar teşekkür ederim dondy satıldı playscool(yasmin) satıldı... Hamak salıncak ve digerleri dürüyor

Lutfen samimi arkadaslar yazsın ben kimseyi oyalamıyorum sizde beni oyalamayın

hamak 50 tl oldu:) kuzuyu Ceyo 25 tl playscool ilk arkadasim 30 tl, salıncak üst gunesligide var 50 tl, 10 tl 10 tl, 15 tl ,, buyuk pepee 15 tl,, cailliou 10 tl maymus 3 tl kanz tulum 10 tl kadife cok guzel ama pek görünmüyor fotoda 1 yas mont 10 tl tükenmeden alinn:))))

Son düzenleme:
İdil baby 0-3ay 7 tl benetton 10 tl takim İdil baby 0-3 ay 5 tl f&f 7 tl chicco [URL=http://s1274.photobucket.com/albums/y427/asaga123/?action=view&current=2f1913aaf7e0a5ee79ce5c3c584e1f4c_zps58865e9c.jpg]
th_39f7eff2036177a3f5c3e157ac86c106_zpsda3f6c75.jpg
[/URL] bunlar chicco herbir takım 10 tl benetton bu cok guzel bir hırka ben mont gibi giydirmistim tulum mont 15 tl örgü bebek tasma 8 tl dino tulum kadife 8 tl Kanz 10 bunlar da 7 denn

Son düzenleme:
kraft dondy nin bozulan haliyle ilgli size özel msj attım ama cevap yazmadınız ...haber verirseniz sevinirim

kraft dondy nin bozulan haliyle ilgli size özel msj attım ama cevap yazmadınız ...haber verirseniz sevinirim
Uzgunum O satışdan kalktı ama digerlerine bakarsanız yardımcı olurum size.birde sizin bebeğiniz kac aylikti

Mama sandalyesinin resmini görebilirmiyim acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar fiyatlarım güncel.
hamak 50 tl oldu:) kuzuyu Ceyo 25 tl playscool ilk arkadasim 30 tl, salıncak üst gunesligide var 50 tl, 10 tl 10 tl, 15 tl ,, buyuk pepee 15 tl,, cailliou 10 tl maymus 3 tl kanz tulum 10 tl kadife cok guzel ama pek görünmüyor fotoda 1 yas mont 10 tl tükenmeden alinn:))))

Bu urunlerin Fiyatlarda %30 indirim yaptım arkadaslar yokum isteyen :)
İdil baby 0-3ay 7 tl benetton 10 tl takim İdil baby 0-3 ay 5 tl f&f 7 tl chicco [URL=http://s1274.photobucket.com/albums/y427/asaga123/?action=view&current=2f1913aaf7e0a5ee79ce5c3c584e1f4c_zps58865e9c.jpg]
th_39f7eff2036177a3f5c3e157ac86c106_zpsda3f6c75.jpg
[/URL] bunlar chicco herbir takım 10 tl benetton bu cok guzel bir hırka ben mont gibi giydirmistim tulum mont 15 tl örgü bebek tasma 8 tl dino tulum kadife 8 tl Kanz 10 bunlar da 7 denn

Merhabalar.. Mama sandalyesi joie mimzy mi acaba? Katlanabiliyor mu? Bir de tek tepsisiyle mi satiyorsunuz? En son ne kadar olur? Ptt kargoyla mi gonderiyorsunuz acaba kargo ne kadar tutar? Ben Mersinde yim. Almayi dusunuyorum..

Merhabalar.. Mama sandalyesi joie mimzy mi acaba? Katlanabiliyor mu? Bir de tek tepsisiyle mi satiyorsunuz? En son ne kadar olur? Ptt kargoyla mi gonderiyorsunuz acaba kargo ne kadar tutar? Ben Mersinde yim. Almayi dusunuyorum..
Ewet joie mimzy fiyat sabit iki tepsiyle göndericem oturma yerinin bi kisminda küçük bir yıpranma var ama önemseyecek birşeyi değil en azından yenisinin 249 tl oldugunu düşününce :52:ben e- bebekten almıştım tüm özellikleri orda var cok sik bir sandalye katlanabiliyor ben ikinci cocuğumun ihtiyaclarından dolayı satıyorum yoksa düşünmezdim bile

Back