• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Salıncak, kraft dondy beşik, joie mama sandalyemi ve bebek hamagimi satıyorum

asaga

.... hayata neşe kat....
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
1.197
110
123
Hepsi cok yeni hediye geldigi icin yerim yok koymaya ilgilenen olursa...

Salıncak:70tl Kraft dondy beşik 200 Tl joie mama sandalyesi 95 tl playskool 35tl cybex aton 170 tl hamak 60 henüz yeni olduğum için buradan foto koyamiyorum.ilgilendiğiniz ürün olursa e-posta adresinize gönderebilirim.

Urunlerm cok temiz zaten kraft dondy hic kullanılmadı verdigim fyat cok uygun Hamakta öyle salıncakta öyle mama sandalyesi biraz kullanıldı ama oda temiz her ürünüm cok kaliteli

Atrica ilgilenen oursa tatlı oğlumun cok huzli kilo aldığı icin giremediği yada cok az giydiği markalı kaliteli ürünlerimde var ama foto koyamiyorum

Merhaba Ankara'dayim foto yükleyeceğim ama yeni oldugum icin yapamadım ilgilendiğiniz uruolursa mail atabilirim

Mama sandalyesi joie e-bebekten aldım ordan görebilirsiniz çift tepsili yükseklik ayarı olan sırtı 3 kademeli yatışı olan guzel bir model cok kullanışlı cogu zaman oğlum üstünde uyudu, kraft dondy hem mama sandalyesi hem sallanır beşik müzikli kumandali hic kullanılmadı,

elinizdeki ürünlerin fotoğraflarını gönderebilir misiniz bana ...ben hepsini almayı düşünüyorum

Salıncak:70tl Kraft dondy beşik 200 Tl joie mama sandalyesi 95 tl playskool 35tl cybex aton 170 tl hamak 60 henüz yeni olduğum için buradan foto koyamiyorum.ilgilendiğiniz ürün olursa e-posta adresinize gönderebilirim.

Hamak ve dondy besigin fotosunu koyarmisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beşiğin rengi krem kız ve erkek icin kullanılabilir zaten kremde en guzel rengi

Arkadaslar i pad den foto yukleyemiyorum üzgünüm ama dondy beşik kraft krem rengi aynı herseyi tamam eksik hic bir şeyi yok

Back