Canım sanırım bu gözden kaçmış..
İnzar Allah Sağlıcakla Hayırlısı ile evladını kucağına alabilmeyi nasip etsin..
Okundu Allah kabul etsin inşallahYASMİN5846 İÇİN OKUYORUZ.
Rabbim den hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar istiyorum. Arkadaşlarımın özellikle bunun için dua etmesini istiyorum
1. perican55 -> 546 okunacak
2. özgge81 -> 546 okunacak
3. yedinoktabes -> 546 okunacak
4. Kelebekcim - > 546 okunacak
5. İnzar -> 546 okunacak
6. nutellanutella -> 546 okunacak
7. dior34 -> 546 okunacak
8. DoLmA -> 546 okunacak
9. tanemmmmm -> 546 okunacak
10. berirem -> 555 OKUNDU
11. privet37 -> MUAF
12. melekkegemen1 -> MUAF
13. eymen4545 -> 546 okunacak
14. gupse3232 -> 546 okunacak
15. cameliee -> 546 okunacak
16. poeticcry -> MUAF
17. segazel -> 546 okunacak
18. pembemum -> 546 okunacak
19. Hilla1980 -> 546 okunacak
20. umutsuzcuk -> 625 OKUNDU
21. YASMİN5846 -> 551 okunacak
Kuzum 1001 fatiha okumasına katılacak mısın ?Okundu Allah kabul etsin inşallah
Canim Allah anali babali saglikli buyutmeyi nasip etsin insallah...s.a kızlar iyi akşamlar,
ben 28 ocakta 39+0 öğlen 12 de ezanla kavuştum bebeğime, genel anst ile sezeryn oldum zorunlu olarak, sağlıkla kavuştum oğluşuma :) 2 gece kaldık bu gün eve geldik inş erkenden toparlarım oğluşum rht rht ilgilenir bakarım. Çok ağrılı değilim şuan inş iyileşerek böyle devam eder.
s.a kızlar iyi akşamlar,
ben 28 ocakta 39+0 öğlen 12 de ezanla kavuştum bebeğime, genel anst ile sezeryn oldum zorunlu olarak, sağlıkla kavuştum oğluşuma :) 2 gece kaldık bu gün eve geldik inş erkenden toparlarım oğluşum rht rht ilgilenir bakarım. Çok ağrılı değilim şuan inş iyileşerek böyle devam eder.
Gözün aydın canım ne güzel bir duygudur anneliks.a kızlar iyi akşamlar,
Bende varımARKADAŞLAR HEPİNİZE SELAM OLSUN. İHLAS OKUMAMIZDA SON KİŞİ BİTMEK ÜZERE. NASİP OLURSA 1001 FATİHA İLE DEVAM EDECEĞİZ VE HER GÜN 1 KİŞİYE OKUNACAK, KİŞİ BAŞI 50 GİBİ BİR RAKAM DÜŞER TAHMİNEN.
OKUMAYA DEVAM EDECEK YA DA ETMEYECEKSENİZ BELİRTMENİZİ İSTİYORUM Kİ LİSTEYİ GÜNCELLEYELİM. TAHMİNEN PAZARTESİ GİBİ BAŞLARIZ SİZLER İÇİN DE UYGUN OLURSA
ARKADAŞLAR HEPİNİZE SELAM OLSUN. İHLAS OKUMAMIZDA SON KİŞİ BİTMEK ÜZERE. NASİP OLURSA 1001 FATİHA İLE DEVAM EDECEĞİZ VE HER GÜN 1 KİŞİYE OKUNACAK, KİŞİ BAŞI 50 GİBİ BİR RAKAM DÜŞER TAHMİNEN.
OKUMAYA DEVAM EDECEK YA DA ETMEYECEKSENİZ BELİRTMENİZİ İSTİYORUM Kİ LİSTEYİ GÜNCELLEYELİM. TAHMİNEN PAZARTESİ GİBİ BAŞLARIZ SİZLER İÇİN DE UYGUN OLURSA
Ah beni leyla beni yaaa. Tamam canım hemen kızartıyom seni bol yağdaBen de buradayım sonraki okumada, durmak yok yola devam:)) Bu arada ben 600 okumuştum beni kızartmayı unutmuşsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?