Canım yeni okumaya başlayacak misin liste bitince? Ne okuyacaksiniz? Ben aranıza tekrar katılabilir :)CANIM FATİHA OKUMASINA KATILACAK MISIN PEKİ ?
ARKADAŞLAR LİSTEDE SAYISAL BİR HATA OLMUŞTU DOĞRUSU BU LİSTEDİR, KİŞİ BAŞI SAYIMIZ 625 İHLAS.
Arkadaşlar ismim Zehra, ismimle niyetlenmenizi rica ederim.
Listede yanlış görmediysem 3 kişi muaf eğer kacırdığım baska muaf arkadasım varsa hatırlatırsanız eksıklerı tamamlarım .
Allah hepımızın dualarını kabul etsın.
1. perican55 -> 625 Okunacak
2. özgge81 -> 625 Okunacak
3. yedinoktabes -> 625 Okunacak
4. Kelebekcim - > 625 Okunacak
5. İnzar -> 625 Okunacak
6. nutellanutella -> MUAF
7. dior34 -> 625 Okunacak
8. DoLmA -> 625 Okunacak
9. tanemmmmm -> MUAF
10. berirem -> 625 Okunacak
11. privet37 -> 625 Okunacak
12. melekkegemen1 -> MUAF
13. eymen4545 -> 625 Okunacak
14. gupse3232 -> 625 Okunacak
15. cameliee -> MUAF
16. poeticcry -> MUAF
17. segazel -> 625 Okunacak
18. pembemum -> 625 Okunacak
19. Hilla1980 -> 625 Okunacak
20. umutsuzcuk -> 625 Okunacak
21. YASMİN5846 -> 625 Okunacak
SON GÜN : 24 OCAK CUMARTESİ AKŞAMI
Allahim saglikli kolay bir dogum nasip etsin canim...bebisinide mutlu saglikli büyüt canimm..Arkadaşlar 625 adet okudum bitirdim arkadaşın niyetini kbl etsin inşAllah.
Benim son doğum günleri yaklaşıyor o yüzden diğer listeye katılamayabilirim bilginiz olsun.
Bu okuduğum arkadaşın niki hilla1980 sanırım.
Ben diğer 2 arkadaş için kumbaraya başlıyorum size belirtirim yine ne kadr okuduğumu.
Liste yapılırsa perican bana sayıyı iletir.
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun birlikte güzel bir zincir oluşturduk birbirimiz için dua ettik. RAbbim herkesin niyetini duasını kabul etsin inşAllah. Hakkınızı helal edin inşAllah hatam kusurum olduysa kırdıysam fln affedin inşAllah. Doğumumun kolaylığı için bebeğimin sağlıkla dünyaya gelmesi içinde nacizane bacınıza dua ederseniz çok sevinirim.
Canım yeni okumaya başlayacak misin liste bitince? Ne okuyacaksiniz? Ben aranıza tekrar katılabilir :)
Arkadaşlar 625 adet okudum bitirdim arkadaşın niyetini kbl etsin inşAllah.
Benim son doğum günleri yaklaşıyor o yüzden diğer listeye katılamayabilirim bilginiz olsun.
Bu okuduğum arkadaşın niki hilla1980 sanırım.
Ben diğer 2 arkadaş için kumbaraya başlıyorum size belirtirim yine ne kadr okuduğumu.
Liste yapılırsa perican bana sayıyı iletir.
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun birlikte güzel bir zincir oluşturduk birbirimiz için dua ettik. RAbbim herkesin niyetini duasını kabul etsin inşAllah. Hakkınızı helal edin inşAllah hatam kusurum olduysa kırdıysam fln affedin inşAllah. Doğumumun kolaylığı için bebeğimin sağlıkla dünyaya gelmesi içinde nacizane bacınıza dua ederseniz çok sevinirim.
Hosbuldum tatlım bebegimle döndük şükürler olsun. Okuma olursa haberdar edersin bende aranızda bulunmak isterimAaaa bitanem hoşgeldiiiiin. Katılım olursa devam edeceğiz canım, muhtemelen 1001 fatiha olur
Hadi gözün aydın bitanem sonunda duaların kabul oldu. Numaran bende var sana haber ederim canımHosbuldum tatlım bebegimle döndük şükürler olsun. Okuma olursa haberdar edersin bende aranızda bulunmak isterim
Hosbuldum tatlım bebegimle döndük şükürler olsun. Okuma olursa haberdar edersin bende aranızda bulunmak isterim
Allah razı olsun canim sukurler olsun rabbim nasip etti sağlıkla kucagimiza alırız inşallah :) seninde günlerin sayılı rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah carcabuk kurtul :)Canım bebiş gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş inşAllah ömrünüze :) çok sevindim RAbbim hayırlı sağlıkla kolay geçen bir hamilelik süreci yaşatsın ve sağlıkla inşAllah alın bebişinizi kucağınıza =) bnde gün sayıyıorum son 3 gündür ağrılar bişiler kasılmalar oluyor sanırım geldim gelicem diyor bnm oğluş zaten 10 günden düşüyoruz yarın inşAllah darısı sana ve bebek isteyen herkese nasip olur. RAbbim her hamileye sağlıkla kolay doğum sağlıkla bebeğe kavuşmk nasip eder.
Tamam canım bitince yaz yine olur mu ?Gene mi sona kalmışım(
500 tane okudum canım tamamlayamadım başım çok ağrıyo yatmadan biraz azalırsa tamalarım yoksa yarın sabaha bitmiş olur
Ne demek bitanemPericancim tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?