Ben karar veremedim :))
Fatiha, ihlas veya ayetel kürsi üçü arasında kararsız kaldım. Sizler karar verin ben düşünmeye devam edeyim :))
ben de karar veremedim
o reglıyken okunuyormu ben netten net bir bilgiye ulaşamadım aslında benımde biraz aklımda o vardı hatta perıyede yazmıstım12000 tane Hz Yunus un duası var,o da olabilir
12000 tane Hz Yunus un duası var,o da olabilir
Canım yeni listede ben de varım inşallah. Ben de ayetel kürsiden yana kullandım oyumu. Ama dediğin gibi regli iken okuyamayacağız. Nasıl yapalım. Ben çoğunluğa uyacağım. Öpücükler...
ayetel kürsü okuyalım diorum...
o reglıyken okunuyormu ben netten net bir bilgiye ulaşamadım aslında benımde biraz aklımda o vardı hatta perıyede yazmıstım
ben de bilemedim cnm ya,yanlış da yapmayalım da
kuzum Enbiya suresinin 87. ayeti olduğu için okunmaz diye kendımce fıkır yurutuyorum ayet ve sure okunmuyor sonuçta.Ama bazı kaynaklarda zikir katagorisindedir okunur diyor yinede şahsım olarak okumayı düşünsem temiz olmayı tercih ederim salavat yada esma yada tesbih değil sonuçta uzun bir surenin bir ayeti muallakta kalıyor insanKuzukarım Ayetel kürsi, fatiha, ihlas regl iken okunmuyor evet. Bu durumda regl olan arkadaşları mecbur muaf tutup sayı düzenlemesini buna göre yaparız en mantıklı çözüm bu zannımca.
Sadece kurandaki sureler regl iken okunmaz bunlar dışında her türlü salavat, esmaül hüsnalar vs .. okunabilir. Bildiğim kadarıyla Hz. Yunusun duası da buna dahil ..
kuzum Enbiya suresinin 87. ayeti olduğu için okunmaz diye kendımce fıkır yurutuyorum ayet ve sure okunmuyor sonuçta.Ama bazı kaynaklarda zikir katagorisindedir okunur diyor yinede şahsım olarak okumayı düşünsem temiz olmayı tercih ederim salavat yada esma yada tesbih değil sonuçta uzun bir surenin bir ayeti muallakta kalıyor insan
Bende oyumu âyetel kursiden yana kullandim cnm ihlasla beraber okunabilir aslinda.malum sayi az.onun haricinde 41 yasinde olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?