Ah be kuzum ben böyle gelenlere kıyamıyom ama malesef arkadaşlarla ortak kararımız olarak listeye yeni kimseyi almayacağız bu konuda daha önce çok sorun yaşadık malesef ..bende okumak istiyorum acaba size katilabilirmiyim ve ne kadar okuycam lutfen zor durumdayim benide alin araniza
15 adet bitti Allah kabul etsinArkadaşlar tekrardan herkese merhaba. Duamızın 2. turu herkese hayırlı olsun, tüm hayırlı niyetlerimiz kabul olsun.Okumamıza 333 Ayetel Kürsi ile başlıyoruz oy çoğunluğu sonucu ve kişi başı sayılarımız pek az düştüğünden başlangıç olarak süreyi BİR gün olarak tutacağım ki herkese hemen sıra gelip diğer dualarımızı da okuyalım. Regl olan arkadaşlarımız lütfen belirtsinler onların paylarını bölüşelim.Kurallarımız yine aynen geçerli, zamanında okumak ve düzenli bildirimde bulunmak .. İnternet sorunu yaşayanlara telefon numaramı verebilirim ..Herkes kendi listesini kendi yapıp takip ederse çok sevinirim çünkü malum okul dönemi benim de yoğunluğum var .. Liste ilk sayfada ilk mesajımda güncel olarak kalacaktır ordan kopyalayıp sadece karşılarına sayılarını yazıp listenizi takip etmeniz kalacak size ..Ya Allah Bismillah diyerek duamıza başlayalım. Adım İlayda duam ise kasım ayında gireceğim sınavımda iyi bir puan almak ve sevdiğim kişiyle hayırlısıyla tekrar bir araya gelmek .. Allah dualarımızı kabul etsin. AMİN
1. perican55 -> 33 adet okunacak
2. özgge81 -> 15 adet okunacak
3. yedinoktabes -> 15 adet okunacak
4. Kelebekcim - > 15 adet okunacak
5. ysmn1096 -> 15 adet okunacak
6. İnzar -> 15 adet okunacak
7. nutellanutella -> 15 adet okunacak
8. dior34 -> 15 adet okunacak
9. Thalix -> 15 adet okunacak
10. DoLmA -> 15 adet okunacak , OKUNDU
11. tanemmmmm -> 15 adet okunacak
12. berirem -> 15 adet okunacak
13. privet37 -> 15 adet okunacak
14. melekkegemen1 -> 15 adet okunacak
15. eymen4545 -> 15 adet okunacak
16. gupse3232 -> 15 adet okunacak
17. cameliee -> 15 adet okunacak
18. poeticcry -> 15 adet okunacak
19. segazel -> 15 adet okunacak
20. pembemum -> 15 adet okunacak
21. Hilla1980 -> 15 adet okunacak, OKUNDU
tamam ozaman sorun degil Rabbim kabul etsinAh be kuzum ben böyle gelenlere kıyamıyom ama malesef arkadaşlarla ortak kararımız olarak listeye yeni kimseyi almayacağız bu konuda daha önce çok sorun yaşadık malesef ..
Başka topiclere bak istersen canım çok üzgünüm
Arkadaşlar tekrardan herkese merhaba. Duamızın 2. turu herkese hayırlı olsun, tüm hayırlı niyetlerimiz kabul olsun.Okumamıza 333 Ayetel Kürsi ile başlıyoruz oy çoğunluğu sonucu ve kişi başı sayılarımız pek az düştüğünden başlangıç olarak süreyi BİR gün olarak tutacağım ki herkese hemen sıra gelip diğer dualarımızı da okuyalım. Regl olan arkadaşlarımız lütfen belirtsinler onların paylarını bölüşelim.Kurallarımız yine aynen geçerli, zamanında okumak ve düzenli bildirimde bulunmak .. İnternet sorunu yaşayanlara telefon numaramı verebilirim ..Herkes kendi listesini kendi yapıp takip ederse çok sevinirim çünkü malum okul dönemi benim de yoğunluğum var .. Liste ilk sayfada ilk mesajımda güncel olarak kalacaktır ordan kopyalayıp sadece karşılarına sayılarını yazıp listenizi takip etmeniz kalacak size ..Ya Allah Bismillah diyerek duamıza başlayalım. Adım İlayda duam ise kasım ayında gireceğim sınavımda iyi bir puan almak ve sevdiğim kişiyle hayırlısıyla tekrar bir araya gelmek .. Allah dualarımızı kabul etsin. AMİN
1. perican55 -> 33 adet okunacak
2. özgge81 -> 15 adet okunacak, OKUNDU
3. yedinoktabes -> 15 adet okunacak
4. Kelebekcim - > 15 adet okunacak
5. ysmn1096 -> 15 adet okunacak
6. İnzar -> 15 adet okunacak
7. nutellanutella -> 15 adet okunacak
8. dior34 -> 15 adet okunacak, OKUNDU
9. Thalix -> 15 adet okunacak, OKUNDU
10. DoLmA -> 15 adet okunacak , OKUNDU
11. tanemmmmm -> 15 adet okunacak
12. berirem -> 15 adet okunacak
13. privet37 -> 15 adet okunacak
14. melekkegemen1 -> 15 adet okunacak, OKUNDU
15. eymen4545 -> 15 adet okunacak
16. gupse3232 -> 15 adet okunacak
17. cameliee -> 15 adet okunacak
18. poeticcry -> 15 adet okunacak
19. segazel -> 15 adet okunacak
20. pembemum -> 15 adet okunacak
21. Hilla1980 -> 15 adet okunacak, OKUNDU
berirem;35789830 .!.:Selın kardeşım allahım hakkında hayırlısını nasıp etsın..222 tane okudum...
tanemmmmm;35915377 .!.:Mischerry arkadasımın 14 tanesını okudum. 170 i de bu aksam bitiriyorum Allahın izniyle
ysmn1096;35905647 .!.:Canım bende okudum bitti rabbim kabul etsin arkadaşımızın niyetini inşallah
privet37;35908119 .!.:Canim bende kaptirmisim 190 tane okudum.okumayan arkafasin yerine 20 okudum say istersen.ozlem arkadasimizin dilegini rabbim kabul eder insallah..herkese iyi aksamlar..
InzaR;35886326 .!.:
S.a arkadaşlar.
eymen4545;36150406 .!.:Kizlar beni de ekleyin lutfennnnn.... Bebis icinnn..... Kaldiysa bende okurum bugun
gupse3232;36353967 .!.:Geçmi kaldım benide eklenemeniz mümkün mü_?
cameliee;36355773 .!.:benide dahil edin :)) ama okumaya yarından sonra başlayabilrim..adetim.
merhaba arkadaşlar,listeye beni de alır mıssınız
ben de okumak istiyorum,kime ne kadar okunacak,yazarsanız,hemen başlarım
Arkadaşlar bende katılmak istiyorum
Olur tatlım benim için mahsuru yokcnm ben yarın itibaryla okuyacağım ALLAH izin verirse,şu an okuyamıyorum,yarın bitirsem olur mu
Canım benim siz yeret ki durumunuzdan haberdar edin bizi gerisi sorun olmaz kesinlikle önemli olan tek şey durumunuzdan haberdar olmakALLAH razı olsun cnm
ben de geç kaldım diye koktum,yarın akşama kesin biter ALLAH ın izniyle cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?