Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salavat-ı Tefriciyenin 2. Turu, Yeni Kişi Alınmayacaktır.
- Konu Sahibi perican55
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 789
- 198
Ben salatı tefriciye dedim ama inşallah doğru olanı seçmek nasip olsun hepimize. birde lütfen arkadaşlar bi gün okuyup ikinci gün okumayacak olan arkadaşlar başkasının hakkına girmesin. kati suretle katlıacaklar bulunsun ve yürekten okuyalım nolur.
Canım benim bu liste daha önce var olan ve elzem durumlar olmadığı taktirde düzenli olarak okuyan arkadaşlarımız. Sadece son 5 kişi ilk kez katılıyor bize ve şunu peşinen söyleyeyim düzenli bildirimde bulunmayan okumayan vs.. olursa direk listeden çıkaracağım. Beni bir çok kişi tanır burda diğer okumamızdan ben listenin aksamaması için gerçekten çok uğraştım internet sorunu olanlara telefonumu dağıttım irtibat kopmasın diye
- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 789
- 198
BACILARIM BU OKUMADA BULUNMAYACAK OLANLAR LÜTFEN BURAYA YORUM OLARAK YAZSIN Kİ LİSTEDEN ADINI SİLİP OKUMA ÖNCESİ SON LİSTE DÜZENLEMESİNİ YAPAYIM. BİR DE YAPTIĞINIZ OYLAMALARI DA LÜTFEN YORUM OLARAK YAZIN AYRICA BİR KAĞIDA N
Aynen canım ayetel kürsi olursa en geç 2 günde 1 yeni kişiye geçeriz ve okumamız tamamlanınca da başka bir duaya geçebiliriz katılmak isteyenlerle ..Bende once ihlas dedim ama ayetrl kursi olarak degistirdim oyumu 1 gunde biter bile sayiyi boldugumuzde
- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 789
- 198
BACILARIM BU OKUMADA BULUNMAYACAK OLANLAR LÜTFEN BURAYA YORUM OLARAK YAZSIN Kİ LİSTEDEN ADINI SİLİP OKUMA ÖNCESİ SON LİSTE DÜZENLEMESİNİ YAPAYIM. BİR DE YAPTIĞINIZ OYLAMALARI DA LÜTFEN YORUM OLARAK YAZIN AYRICA BİR KAĞIDA NOT ALIYORUM KİMLER OYLAMA YAPMIŞ VE NE OKUNMAK İSTİYOR DİYE TAKİBİNİ YAPIYORUM.
BACILARIM BU OKUMADA BULUNMAYACAK OLANLAR LÜTFEN BURAYA YORUM OLARAK YAZSIN Kİ LİSTEDEN ADINI SİLİP OKUMA ÖNCESİ SON LİSTE DÜZENLEMESİNİ YAPAYIM. BİR DE YAPTIĞINIZ OYLAMALARI DA LÜTFEN YORUM OLARAK YAZIN AYRICA BİR KAĞIDA NOT ALIYORUM KİMLER OYLAMA YAPMIŞ VE NE OKUNMAK İSTİYOR DİYE TAKİBİNİ YAPIYORUM.
Ben salatı tefriciye diyorum kardeşim.
- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 789
- 198
Canım biz bu kadroyla daha önce okuduk ve birbirimizi tanıyoruz. bir önceki okumamızda yeni kişileri de kabul ettik ve bazı arkadaşlarımızda sorunlar yaşadık zamanında okumama, uzun süre bizlere haber vermeme gibi ..Neden yeni kişi alınmıyor merak ettim :S
Ve bu durum hem okuma hızımızı yavaşlattı hem de bu sorunlardan dolayı ayrılanlar oldu. Bu yüzden bildiğimiz insanlarla devam edeceğiz aynı şeyleri yaşamamk için
Canım biz bu kadroyla daha önce okuduk ve birbirimizi tanıyoruz. bir önceki okumamızda yeni kişileri de kabul ettik ve bazı arkadaşlarımızda sorunlar yaşadık zamanında okumama, uzun süre bizlere haber vermeme gibi ..
Ve bu durum hem okuma hızımızı yavaşlattı hem de bu sorunlardan dolayı ayrılanlar oldu. Bu yüzden bildiğimiz insanlarla devam edeceğiz aynı şeyleri yaşamamk için
Anlıyorum. Teşekkür ederim hayırlı geceler :)
- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 789
- 198
Kusuruma bakma olur mu bitanem, gönlünde her ne dileğin varsa rabbim en güzel şekliyle nasip etsin ..Anlıyorum. Teşekkür ederim hayırlı geceler :)
Kusuruma bakma olur mu bitanem, gönlünde her ne dileğin varsa rabbim en güzel şekliyle nasip etsin ..
Allah razı olsun aynen Rabbim sizlerin de gönlüne göre versin inşallah :)
- 12 Ağustos 2014
- 190
- 122
- 83
- 44
Bence hemen baslayalimKızlar ne zaman başlayacağız
- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 789
- 198
Bencede... Herkesten bir cevap yok. sanırım katılım olmayacak fazla
Bence hemen baslayalim
Arkadaşlar hevesinizi anlayabiliyorum lakin birçok arkadaşımız sanıyorum bu topici henüz görmedi ve geri dönüş olmadı. Ben listeyi yaparım bu kez ben katılmayacaktım derler hadi sayıları baştan düzenle gıldır gıcık işler olur .. Bu nedenle cumaya kadar bekleyeceğim ki durumumuz netleşsin ..
- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 789
- 198
Balım sen yine de içinden geçen oylamanı yap ki kaç kişi katılmış anlayalımÇıkan sonuca ben uyarım, ne çıkarsa canım eklersin benide..
Dualarda buluşmak temennisi ile ..