Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun Rabbime ne için el açıyorsan Rabbim geri çevirmesin kabul etsin inşallah
2039 tane kaldı. Okuduğunuz için Allah razı olsun inşallah20 tane okurum ara da okurum, kalan sayıyı belirtin dahai iyi oluyr oyle,,
Rabbim ne dileğin varsa göz açıp kapayıncaya kadar gerçekleştirsin inşallah. Dileğin ağzından çıkmadan kalbinden duyulup kabul olsun inşallah50 tane daha alayım bana da dua edşn lütfen
Elbette dua ediyorum yardım eden herkese. Benim dileğimde sizinde ne muradınız varsa Rabbim çok bekletmeden versin inşallah. Rabbim binkez razı olsun200 tane ben aldım banada dua edermsn
Niyetiniz nedir canımSalatı tefriciye duama yardım eder misiniz ? 4444 defa okuyalım hep birlikte lütfen çok ihtiyacım var.
Kim ne kadar okursa Rabbim okuduğunun 100 katı kendinin ne istediği varsa versin
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı:
“Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”.
Allah razı olsun inşallah5 tane okudum Allah niyetini kabul etsin tez zamanda
Sevdiğimle evlenecektik ama aramız bozuldu aniden ve yanlış anlaşılmaktan aramızdaki sorunları halledip bir an evlenelim okuyorumNiyetiniz nedir canım
7 tane okudum çok okumakmisderim.ama.hamişim biraz halim.karismiş iyi olsam okusam yazarimSalatı tefriciye duama yardım eder misiniz ? 4444 defa okuyalım hep birlikte lütfen çok ihtiyacım var.
Kim ne kadar okursa Rabbim okuduğunun 100 katı kendinin ne istediği varsa versin
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı:
“Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”.
niyetinizi RABBİM en güzel şekilde sonuçlandırsıni 17 okudumSevdiğimle evlenecektik ama aramız bozuldu aniden ve yanlış anlaşılmaktan aramızdaki sorunları halledip bir an evlenelim okuyorumHenüz dua bitmedi ama sevdiğim bana ılımlı olmaya başladı çok şükür ki, kalpler ancak Allah’ın izniyle birbirine bağlanır.
Allah razı olsun inşallah. Tez vakitte sağlığına kavuşursun Allah sıkmasın seni7 tane okudum çok okumakmisderim.ama.hamişim biraz halim.karismiş iyi olsam okusam yazarim
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim sizin dualarınızla Hz.Muhammed (sav) in yüzü suyu hürmetine inşallah tekrardan mutlu olacağım günlere dönerim. Rabbim kimseyi gördüğünden geri koymasın inşallah. Bir hayalimiz vardı onu gerçekleştiririz inşallah. Dilerim Rabbim akan her gözyaşı damlam bizim için birer adım olsun adım adım ilerleyelim hayırla huzurlu mutlulukla . Mübarek cuma günü Rabbim kimin ne isteği ne muradı varsa versin. Herkesin gönlüne göre versin bana da gönlümdekini versin onu bana beni ona sevdirsin inşallahniyetinizi RABBİM en güzel şekilde sonuçlandırsıni 17 okudum
KALAN 1.760 SANIRIM SİZ YİNE KONTORL EDERSİNİZ KALAN SAYIYI
Allah razı olsunAllah razı olsun inşallah. Tez vakitte sağlığına kavuşursun Allah sıkmasın seni
Amin sizden de Allah razı olsunElbette dua ediyorum yardım eden herkese. Benim dileğimde sizinde ne muradınız varsa Rabbim çok bekletmeden versin inşallah. Rabbim binkez razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?