- 15 Aralık 2017
- 590
- 517
- 103
- 38
- Konu Sahibi Kunfeyekunnn
200
3.545
![Backhand index pointing right :point_right: 👉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f449.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
45 aldım2003.545
Çok teşekkür ederim rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah20 okudum canım hayırlı atamaların olsun inşaallah.
2100 kaldı
2 adet okuyabildim. Allah dualarınızı kabul etsin. Çalışınca böyle oluyorSALAT I TEFRİCİYE
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
NİYET : Allah'ım kalbimdeki iş kapısının tüm yolları bana açılsın kolaylıkla kuradan çıkayım atamam olsun![]()
Cnm çok teşekkür ederim bir adette okusan bnm için çok değerli amin sende bnm için çok değerli çok teşekkür ederim2 adet okuyabildim. Allah dualarınızı kabul etsin. Çalışınca böyle oluyor![]()
Çok teşekkür ederim rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah48 aldım
Kalan 1550
Amin hepimizin hayır duaları kabul olur inşallahÇok teşekkür ederim rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah![]()
Çok teşekkür ederim rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah30 okudum
Kalan 1.220
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşaallah![]()