• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salatanıza dereotu...

suri

peri
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
397
2
116
Ankara
Salatanıza dereotu katın zayıflayın

Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu zayıflamanın sırrını açıkladı.

mddnn6wT0SR.jpg

Salatalarda yeni tatlar deneyin.
İbrahim Saraçoğlu, "Sofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artar.

Daha az yemek yersiniz. Diyet yapanların özellikle dereotu yemesi gerekir. Açlık duygusana fren yaptıran dereotudur.

İştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz” dedi.

TİROİDİ DÜZENLİYOR

Daha önce yapılan bilimsel araştırmalarda dereotunun tiroidin hızlı ya da az çalışması durumunda da etkili olduğu saptanmıştı.

3 ay boyunca bir yemek kaşığı dereotunun sabah, öğle ve akşam öğünlerinden 15 dakika önce tüketilmesinin tiroidleri düzene soktuğu belirtiliyor.

Arkadaşım merhaba bu güzel ve faydalı sayfayı açtığın için sana teşekkür ediyorum.
Dereotu konusundada sana katılıyorum.Ben 1 haftadir dereotu tüketiyorum ve 1 kg. verdim halada devam ediyorum herkesede tavsiye ederim.

arkadaşlar gercektende zayıflatıyormu peki nasıl tüketecegiz yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar gercektende zayıflatıyormu peki nasıl tüketecegiz yardımcı olursanız sevinirim

Metabolizmayı en iyi hızlandıran bitkilerden biri olduğu için tavsiye ederim. Yemeklerden 15-20 dk. önce bi miktar ( mesela ben 1 günde bir demet tüketiyorum sabah, öğlen, akşam bide aralarda aklıma geldikçe)

tiroid problemi olanlar içinde çok faydalı özellikle hipotiroid hastalarının ve zayıflamak isteyen kişilerin aç karnına bol bol tüketmeleri gerekiyor...yani süper metobolizmayı çalıştırıyor...

bende boş boş yemeyi çok severim dereotunu..tadı ve kokusu çok hoşuma gidiyor

Dereotunu homoroid sorunum için 1 hafta süreyle aç karnına yemiştim..Gerçekten iyi geldi ama ondan sonra uzun bir süre tiksindim yiyemedim..Homoroid sorunu içinde tavsiye ederim arkadaşlar...

Back
X