afiyet olsun canım bende içiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun canım bende içiyorum
Afiyet şifa olsunafiyet olsun canım bende içiyorum
Bakın ne buldum durumun özeti bu sanırım
yalnız şu cimri olayına katılmıyorum
Günaydın
koşturmalı bir gün daha dün kızın öğretmeni okulda yoktu bugünde oraya gideceğim
Kolay gelsin canım afiyet olsun
İyi tatiller canım. Ben de haftaya salidan itibaren izinliyim. Çocuklarla vakit geçiririm iyi olur.kızlar günaydın ben bu aralar çok yprgun ve yoğunum pazartesi izne çıkıcam bi yere gitmicem ev de olucam bi de tartı hala artı izinde bunu değerlendircem 15 gün baya sıkı yapıcam ama bu ara dikkat ediyorum hala arrtı ama çok halsiz ve yorgun hissediyorum
1 defa gittim, eşim Kırşehirli oysa ki... Oralar çok güzel.iyivtatiller bol bol dinlen eğlen.. biz çetesi günübirlik tatil düşünüyoruz. İyi gelir hepimize ins.Kapadokyaya gidiyoruz eger oteller sakinse orda kalırım eşim sakin diyor yok degilse abarta gecerim hiç belli olmaz
Aman Allah'ım çok güzel. Benim yine vaktim yok akşama bırakıyorum. Afiyet olsun.
Çocuklar gelince miskin yerine atom karınca oluyoruzgünaydın kızlar
Sarayca iyiyim canım şükür çocuklar gelince koşturmaca başladı, bir de okul başladı mı tam şenlik
dünkü menüm
sabah 1 dl ekmek, lor, domates, salatalık, 3 zeytin, çay
ara kakuleli türk kahvesi
öğle 2 yk taze fasulye, 2 yk makarna, 3 yk yoğurt
ara 1 kavala kurabiye (tadına bakmak gerekiyor maalesef arada bişeylerin )
akşam 4 yk patlıcan yemeği, 1 dl ekmek arkasından 2 dl şeftali, bir avuç kadar siyah üzüm
aynen canım kafamda planımı yaptım zaten inşallah 15 günde güzel bir eksi görücem burayı bırakmak uzaklaşırsam daha kötü our o kilolar gidecek kafamda bitirdim sadece çok çok yorgunumİyi tatiller canım. Ben de haftaya salidan itibaren izinliyim. Çocuklarla vakit geçiririm iyi olur.
Bende artiyim hala hiç moralimi bozmuyorum nasılsa gidecek bu kilolar. Sen de biraz dinlen planını yap ve tekrar aramıza katıl. Beraber yol arkadaşlığı yapalım. Yol uzun, ama sıkıcı olmasın ❤
Bol bol dinlen muhteşem dönüşün olsunaynen canım kafamda planımı yaptım zaten inşallah 15 günde güzel bir eksi görücem burayı bırakmak uzaklaşırsam daha kötü our o kilolar gidecek kafamda bitirdim sadece çok çok yorgunum
teşekkür ederim
ben ilk defa gidecegim oralardan geçerken peri bacalarını görürdüm ama içine hiç giremedim Asılda çok yeri değil ama eşiminde benimde deşarj olmaya ihtiyacı varİnşallah daha güzel günlerde hepimize güzel tatiller nasip olsun1 defa gittim, eşim Kırşehirli oysa ki... Oralar çok güzel.iyivtatiller bol bol dinlen eğlen.. biz çetesi günübirlik tatil düşünüyoruz. İyi gelir hepimize ins.
Canım dün gece yüklediğim video da bundanda bahsediyororda şıkların arasında kendinize mutlaka bir takip edecek birini bulun.burası tamda o Görevi görüyor takip eden birileri var hepimiz birbirimizi kolluyoruzaynen canım kafamda planımı yaptım zaten inşallah 15 günde güzel bir eksi görücem burayı bırakmak uzaklaşırsam daha kötü our o kilolar gidecek kafamda bitirdim sadece çok çok yorgunum
aynen canım burayı bırakmam zaten sadece bu 15 gün bana ilaç gibi gelecek sonra kaldığım yerden devam inşallahteşekkür ederim
ben ilk defa gidecegim oralardan geçerken peri bacalarını görürdüm ama içine hiç giremedim Asılda çok yeri değil ama eşiminde benimde deşarj olmaya ihtiyacı varİnşallah daha güzel günlerde hepimize güzel tatiller nasip olsun
Canım dün gece yüklediğim video da bundanda bahsediyororda şıkların arasında kendinize mutlaka bir takip edecek birini bulun.burası tamda o Görevi görüyor takip eden birileri var hepimiz birbirimizi kolluyoruz
Çok değil Bazen uzaklaşmak çok iyi geliyor. Evden, işten, arkadaştan, eşten herşeydenteşekkür ederim
ben ilk defa gidecegim oralardan geçerken peri bacalarını görürdüm ama içine hiç giremedim Asılda çok yeri değil ama eşiminde benimde deşarj olmaya ihtiyacı varİnşallah daha güzel günlerde hepimize güzel tatiller nasip olsun
Canım dün gece yüklediğim video da bundanda bahsediyororda şıkların arasında kendinize mutlaka bir takip edecek birini bulun.burası tamda o Görevi görüyor takip eden birileri var hepimiz birbirimizi kolluyoruz
Afiyet olsunEki Görüntüle 2684575
öğlene 1 kase tarhana çorbası
Süper dönüşün olsunaynen canım burayı bırakmam zaten sadece bu 15 gün bana ilaç gibi gelecek sonra kaldığım yerden devam inşallah
Süper dönüşün olsun