- 24 Şubat 2022
- 120
- 171
- 18
- 45
- Konu Sahibi gulumser43
Amin hep birlikte mutlu oluruz inşallahSenden de Allah razı olsun kuzum Amin inşallah duaların için Rabbim sana en ummadığın zamanda sevindirsinnn Aminnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hep birlikte mutlu oluruz inşallahSenden de Allah razı olsun kuzum Amin inşallah duaların için Rabbim sana en ummadığın zamanda sevindirsinnn Aminnnn
Allah razı olsun hepinizden Allah ne muradınız varsa versin inşallah sizlerin deOkudum. Rabbim her ne sıkıntınız var ise gidersin inşallah
Allah razı olsun sizden umarım sizlerinde bütün duaları kabul olur Allah hepinizi her iki cihan da da mutlu eder inşallahHakkınız da hayırlı şu olsun insallah okudum bende
+1Arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki çok dardayım eşimle aramız açıldı ne oldu bilmiyorum tamamen merhametini kaybetti.Beni görmek istemiyor evden çıkmak zorunda kaldım şimdi ayrı düştük. Bize destek olacak hiç kimsemiz yok.Sadece dua edip Allah'a sığınıyorum. Yuvamın kurtulması için sizlerden benim için bir kere
Salât-I Tefrîciyye okumanız ı rica ediyorum
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
Allah razı olsun insallahAllah razı olsun sizden umarım sizlerinde bütün duaları kabul olur Allah hepinizi her iki cihan da da mutlu eder inşallah
Allah razı olsun sizden iyilerin duası her zaman arkanızda olsun. Rabbim sizleri vesile kılıp benimde derdime derman olur inşallahOkudum Allah kabul etsin inşallah
Okudum.Arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki çok dardayım eşimle aramız açıldı ne oldu bilmiyorum tamamen merhametini kaybetti.Beni görmek istemiyor evden çıkmak zorunda kaldım şimdi ayrı düştük. Bize destek olacak hiç kimsemiz yok.Sadece dua edip Allah'a sığınıyorum. Yuvamın kurtulması için sizlerden benim için bir kere
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
Arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki çok dardayım eşimle aramız açıldı ne oldu bilmiyorum tamamen merhametini kaybetti.Beni görmek istemiyor evden çıkmak zorunda kaldım şimdi ayrı düştük. Bize destek olacak hiç kimsemiz yok.Sadece dua edip Allah'a sığınıyorum. Yuvamın kurtulması için sizlerden benim için bir kere
Rabbim korusun sizi sizlerden razı olsun inşallah ne muradınız varsa versin inşallah çok teşekkür ederim11 tane okudum. Allah yuvaniza huzur, mutluluk versin insallah.
Allah razı olsun sizden sizlerinde muradını versin inşallah çok teşekkür ederimOkudum.
Allah razı olsun sizden gerçekten ne muradınız varsa versin inşallah Ne sorununuz varsa çözülsün inşallah.. Bütün muratlarınız Kabul olsun35tane daha okudum canim
Cümlemizin canim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun hayirli kapilar acsin bizlereAllah razı olsun sizden gerçekten ne muradınız varsa versin inşallah Ne sorununuz varsa çözülsün inşallah.. Bütün muratlarınız Kabul olsun
Amin inşallahCümlemizin canim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun hayirli kapilar acsin bizlere
Hayır malesef tamamlayamadım.. başka okumalarım var üç aylar için kendimde yetiştirmedim henüz..bende burada insanlara salavat çekerek Allah'ın rızasını kazanmaya çalışıyoum.. Belki iyi insanlara dua ederek Rabbim de Benim muradımı verir diye düşündüm.. Nasipten öteye gidilmiyor malesefHayırlı günler canım tamamlayabildin mi 4444 ü
Kaç tane kaldı okuyalım istersen hep beraberHayır malesef tamamlayamadım.. başka okumalarım var üç aylar için kendimde yetiştirmedim henüz..bende burada insanlara salavat çekerek Allah'ın rızasını kazanmaya çalışıyoum.. Belki iyi insanlara dua ederek Rabbim de Benim muradımı verir diye düşündüm.. Nasipten öteye gidilmiyor malesef
Çok var cnm benim daha 2100 de kaldım kimseye zahmet vermek istemedim ... Vardır bir hikmet bunda da .. Ilgın alakan için çok teşekkür ederim Allah razı olsun sendenKaç tane kaldı okuyalım istersen hep beraber
Kaç tane kaldı okuyalım istersen hep beraber