- 14 Nisan 2021
- 3.982
- 21.878
- 258
- Konu Sahibi gulumser43
-
Okudum. Rabbim yar ve yardimciniz olsunArkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki çok dardayım eşimle aramız açıldı ne oldu bilmiyorum tamamen merhametini kaybetti.Beni görmek istemiyor evden çıkmak zorunda kaldım şimdi ayrı düştük. Bize destek olacak hiç kimsemiz yok.Sadece dua edip Allah'a sığınıyorum. Yuvamın kurtulması için sizlerden benim için bir kere
Salât-I Tefrîciyye okumanız ı rica ediyorum
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden ne muradınız varsa versin inşallahOkudum. Rabbim yar ve yardimciniz olsunYuvanizi selamete çikarsin.
Allah razı olsun sizden ben kimseyi rahatsız etmek istemedim bir defa bile olsa Rabbim hepinizden razı olsun gönlününüzden ne kadar geçerse bana destek veren herkesin ne muradı varsa Rabbim nasip etsin inşallahkızlar birer okusanız yeterli demiş arkadaş ama hiç olmazsa 1 er demiştir.
bitmezki böyle dimi
en azından 50 şer mi alsak.
işteyim şu an ben öğleden sonra alıp yazıcam inşaallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizdenOkudum, inşallah ettğinz bütün dualar kabul olur
Şimdiye kadar kac okundu canim toplamda sayı düserek alabilirizAllah razı olsun sizden ben kimseyi rahatsız etmek istemedim bir defa bile olsa Rabbim hepinizden razı olsun gönlününüzden ne kadar geçerse bana destek veren herkesin ne muradı varsa Rabbim nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden hemen başlıyorum.. samimiyetiniz için gerçekten Allah razı olsun sizdencanım 50 tane alayım ben.
dilerim Rabbimden eşinle iki cihanda sadakat,sağlık,sevgi ve muhabbetle bir beraber olursunuz.
Ya Fettah c.c de duana başla canım.
İnanın çok zor durumdayım eşim başka biri oldu sanki büyümü yapıldı ne oldu bilmiyorum. Uzak düştük şimdi memleketime geldim hiç haber alamıyor. Kalbinde merhamet bitti sanki .. Çocukları vardı ilk eşinden onlarla çok huzurluyduk onlarında hayatı karardı resmen.Sadece duaya ihtiyacım varevet.kaç tane okunduğunu buraya yaz düşelim.
kızlar gayret edelim.
yuva huzursuzluğu sıkıntılı bir durum.
sizden de inşaallah.ne demek duyarsız kalmak mümkün mü.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden hemen başlıyorum.. samimiyetiniz için gerçekten Allah razı olsun sizden
Bu konuda bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim Allah hepimizin yuvalarına huzur versin inşallahcanım 50 tane alayım ben.
dilerim Rabbimden eşinle iki cihanda sadakat,sağlık,sevgi ve muhabbetle bir beraber olursunuz.
Ben burayı çok bilemiyorum ilk defa üye oldum çok beceremedim. O yüzden sayı olarak belirtemedim. Sadece içinden gelen okusun diledimsen toparlayıp sayı bildir bence.
tabiki eğer 4444 adet okunsun istiyorsan
Allah razı olsun sizden gerçekten çok ihtiyacım vardı çok teşekkür ederimcanım 50 tane alayım ben.
200tane okudum bugün senin için yuvan için. Rabbim tez zamanda toparlasın sizleri inşallahAllah razı olsun sizden gerçekten çok ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?