- 24 Şubat 2022
- 120
- 171
- 18
- 45
- Konu Sahibi gulumser43
-
Lütfen bu dar günümde beni yanlız bırakmayın Rabbim hepimizin yuvalarına huzur versin.Eşim çok iyi bir insandı büyümü yapıldı ne oldu çözemedim.Arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki çok dardayım eşimle aramız açıldı ne oldu bilmiyorum tamamen merhametini kaybetti.Beni görmek istemiyor evden çıkmak zorunda kaldım şimdi ayrı düştük. Bize destek olacak hiç kimsemiz yok.Sadece dua edip Allah'a sığınıyorum. Yuvamın kurtulması için sizlerden benim için bir kere
Salât-I Tefrîciyye okumanız ı rica ediyorum
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sendenOkudum kuzum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizdenOkudum canım,Allah eşinin gönlüne merhamet versin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden ne muradınız varsa versin inşallahOkudum, Allah yardımcınız olsun.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizdenOkudum, Rabbim selamete cıkarsın inşallah
Esmaül Husnadan Ya Muksit okuyun muhakkak günlük olarak. Sayı olarak 100 veya daha fazla olabilir ne kadar okuyabilirseniz.
Birde evde Bakara süresi açıp dinleyin veya kendiniz okuyun.
Allah razı olsun sizden gerçekten çok sağolunOkudum Rabbim feraha çıkarsın İnşallah. Huzur mutluluk versin
Allah razı olsun sizden çok teşekkür ederim Allah ne muradınız varsa versin inşallahOkudum Rabbim feraha çıkarsın İnşallah. Huzur mutluluk versin
Allah razı olsun sizden Allah ne muradınız varsa versin inşallahOkudum, Allah yardımcınız olsun.
okudum, Allah yardımcınız olsun inşallah sıkıntılarınızdan kurtulursunuz bir an önce..Arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki çok dardayım eşimle aramız açıldı ne oldu bilmiyorum tamamen merhametini kaybetti.Beni görmek istemiyor evden çıkmak zorunda kaldım şimdi ayrı düştük. Bize destek olacak hiç kimsemiz yok.Sadece dua edip Allah'a sığınıyorum. Yuvamın kurtulması için sizlerden benim için bir kere
Salât-I Tefrîciyye okumanız ı rica ediyorum
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
Allah razı olsun sizden çok teşekkür ederim Allah ne muradınız varsa versin inşallahOkudum canım Rabbim Cuma gecesi ve mûbarek üç aylar hürmetine yuvanıza huzur, eşinin kalbine merhamet versin inşaAllah
Âminn Rabbim hepimizden razı olsun inşaAllahAllah razı olsun sizden çok teşekkür ederim Allah ne muradınız varsa versin inşallah
Allah razı olsun sizden çok teşekkür ederim Allah ne muradınız varsa versin inşallahOkudum. Allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?