canım bazılarında hormonlar böyle etki yapabiliyor anormal bi durum değil,,,adetin geldiğinde kistlerini de atıverirsin sıkma canını.Kızlar bende 1.denemeden sonra 2.ye adet olamadım kist oluşmuş dr tarlusan verdi 5 gün kullandım 3 gün bekle dedi 3.gündeyim ama hala gelmedi böyle bir durumla karşılaşan yada bilgisi olan var mı?
Inşallah canım üç günde geçince tedirgin oldum biancanım bazılarında hormonlar böyle etki yapabiliyor anormal bi durum değil,,,adetin geldiğinde kistlerini de atıverirsin sıkma canını.
Hayirlisi olsun cnm RABBİM hakkinda hayirlisi neyse onu nasip etsin insallahSonuc negatif canim 1.3 degerim
Canım geçmiş olsun, bende kürtaj sonrası adet olamayınca Dr gittim bende de sıvı birikmişti tarlusan bittikten 2 gün sonra geldi stres yapma çünkü 10/12 gün süre kadar bekleniyor,Kızlar bende 1.denemeden sonra 2.ye adet olamadım kist oluşmuş dr tarlusan verdi 5 gün kullandım 3 gün bekle dedi 3.gündeyim ama hala gelmedi böyle bir durumla karşılaşan yada bilgisi olan var mı?
Sağol canım o kadar beklenildiğinş bilmiyordum iyi oldu öğrendiğimCanım geçmiş olsun, bende kürtaj sonrası adet olamayınca Dr gittim bende de sıvı birikmişti tarlusan bittikten 2 gün sonra geldi stres yapma çünkü 10/12 gün süre kadar bekleniyor,
Rica ederim Canım Dr un söylediği buyduSağol canım o kadar beklenildiğinş bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim
Âmin canım Allah Razı olsunCanlar bugün İbrahim peygamberin makamında doğduğu mağarada hepiniz için dua ettim. Rabbim nasil ki onu evlatsiz birakmadiysa bizleri de birakmaz inşallah.
Rabbim dualarını kabul etsin ,,inşallah cümlemizin yüzü gülsün.Canlar bugün İbrahim peygamberin makamında doğduğu mağarada hepiniz için dua ettim. Rabbim nasil ki onu evlatsiz birakmadiysa bizleri de birakmaz inşallah.
Benimde önümüzdeki ay olacak canım olsunda sağlıkla sıhhatler bi beklemeye alıştık zaten yeterki sonu güzel olsun bundada vardır bir hayırBenim umitlerim önümüzdeki aya kaldi artik
Aynen öyle tatlim. Uzun suredir 28gunde bir adet olmuyordum. Çok şükür düzene giriyor herhalde. Hakkimizda hayirlisi olsun.Benimde önümüzdeki ay olacak canım olsunda sağlıkla sıhhatler bi beklemeye alıştık zaten yeterki sonu güzel olsun bundada vardır bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?