cnm fazla kişi olursak okunan sayı az olur 1 hafta yerine daha kısa sürede biter daha iyi olmaz mı mesela 3 günde 1 arkadaşa gibi daha fazla liste yenileriz inşAllah bu şekilde11 kişi olmasının sebebi 404 okuyoruz haftada,,kimse yorulmuyo 11 hafta sürüyo,,,her hafta birine okuyoruz eda arkadaşımızın duası bitince dahil olabilirsiniz
canım aslında değişen bişi olmuyo çünkü ilk başta 1 hafta diye başladık 1 haftayı geçtiği çok oldu,,,11 kişi belki de sarkarak 14 haftada bitti,,,kişi sayısı fazla olunca emin olun yine sarkmalar olucak biri 5 günde okuyacak biri mazeret gösterecek 7 günde okuycak daha uzun sürecek ,,,böyle devam edelim derim ben insanı mazeretlerimiz oluyo neticede ,,ayrıca katılanlar başka yerlerde de dua okuyooluyo genelde yetişmiyocnm fazla kişi olursak okunan sayı az olur 1 hafta yerine daha kısa sürede biter daha iyi olmaz mı mesela 3 günde 1 arkadaşa gibi daha fazla liste yenileriz inşAllah bu şekilde
Allahın izniyle ben devam edicem devam edecekler söylesin ki katılmayanların yerlerini dolduralım,,,Bende eda için okudum canım...Bu grup bana çok iyi geliyor hiç dağılmayalım olur mu??
bitirdim de fırsat bulup yazamadım canım kusuruma bakma Allah kabul etsin inşallah ,,,bayanhope bitirdiysen bu gece duasını yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?