- 12 Aralık 2013
- 943
- 887
- 303
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba nasılsınız tedavileriniz ne durumdaGullerdiyarindanbiri dr gittin mi?
bayanhope sen nasıl oldun canım toparladın artık dimi
topladım canım topladım dualar iyi ki varlar ,,,Allah yardım ediyor her ne olursa olsun bundan sonraki tedavimi mayıs gibi düşünüyorum nisan için hazır değilim Allah yardımcım olsun ne diyiiimkızlar merhaba nasılsınız tedavileriniz ne durumdaGullerdiyarindanbiri dr gittin mi?
hayırlısı olsun canım inşallah bunda kavuşursun bebeğine :)Umarım toparlanmışsındır...Bakalım biz ne yapacağız????Bende hastalanmayı bekliyorum....
Sağ ol canim simdilik her şey yolunda dun HCG 526 cikti bugün de sağlık ocagina gittim bazi hormon testleri istediler perşembe sonuclari alacagim tatlim. Rabbim sizlere de nasip eylesin inşallah.kızlar merhaba nasılsınız tedavileriniz ne durumdaGullerdiyarindanbiri dr gittin mi?
Inşaallah canım :) Rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSağ ol canim simdilik her şey yolunda dun HCG 526 cikti bugün de sağlık ocagina gittim bazi hormon testleri istediler perşembe sonuclari alacagim tatlim. Rabbim sizlere de nasip eylesin inşallah.