Saç Bakım Ürünleri Salarnz fkrsn.

aaaaaaa bu topik böle kalmış kaç aydır. kullanan arkadaşlar geri dönmemiş. nerdesiniz kızlar son bilgileri alalım

khandan, küllümango nerdesiniz naptınız ne oldu saç bittimi bi haber verin kızlar. kaydirigubbakcemile

bu suna dumankayanın onaylanmış formülü fayda gördugune sevındim

Arkadaşlar ben yaptım hiç bir işe yaramıyor onu saçtan çıkarayım temizleyeyim derken zaten saç mahvolup gidiyor.Kaç kez şampuan,sabun sürüyorum hiç.. ev iğrenç kokuyor tabakta ısınmıyor yanıyor iğrenç oluyor ben onun yerine yağlı bakımlar kullanıyorum ve çok faydasını gördüm 2-3 aylık bi süre fakat, önler kısımlar tamemen doldu kısa kısa kuaför dedi fön çekerken yeni saçlarınız var çokca geliyor diye:)sevindim benim önerim bu arkadaşlar ayrıntı isterseniz talep doğrultusunda verebilirim..

özel msj ayarın kapalı canım buraya yazıyorum o yüzden. hangi yağları kullanıyosun?hazırmı alıyosun karıştıryomusun? nasıl kullanıyosun? talep geldi hadi bakalım kaydirigubbakcemile3

bende dün kantoron yağı aldım denedim saçımada sürdüm cildimede çok iyi geldi bence

canım ben napıyorum ahmet marankinin bi tarifi vardı onu uygulaıdm şöyle:ısırgan tohumu yağı,sarımsak yağı,badem yağı ve çamtrebenti yağını içinede birer ampum evigen ve bepanthen katıyorum saç diplerine iyice yediriyorum özelliklede ön şakak taraflarına sonra beklebildğim kadar bekletiyorum ama en az 3 4 saat sonra yıkıyorum yıkarken kesinlikle yeşil sabun kullanıyorum en sonuna biraz şampuana ama ikisi bir arada olandan değil dermokil içinede onun çam terebenti kattım öyle kullanyırum sende yap haftada 1kez kullanıyorum bunu uygula en az 2 ay sonra göreceksin kısa kısa çıkmaya başlıyor dene göreceksin faydasını tatlım

arkadaşım senin saç tipin nasıl.yani boyalı-kuru-yağlı-ince telli..vs. ben bu tarifi duydum ama cesaret edemiyorum saçlarımda yağlanma yaparmı diyee..çünkü yağlı bakımlar saçlarımı çok fazla yumuşatıyo hacimsiz oluyo sönüyo gibi oluyo..bende ısırganı kaynatıp suyunu tonik niyetine saçlarıma döküp banyodan çıkıyorum.hafta sonlarıda sarımsak sürmeye başladım.gerçi daha 1 kere yaptım ama şimdilik saçıma iyi gibi geldiler..sengözlerimebaksanab

tamam canım sağol. son zamanlarda çok sıkduyuyorm bu samısak yağını merak ediyodum zatena.s.

Canım benim saçlarım ince telli ve yağlı gibi çok aşırı değil ama boya da yok..Yani ben 3 sene önce saçlarımı boyattım ve yanmıştı ön kısımlar özellikle çok açılmıştı bi fön çekiyodum azcıcık kalıyodu fön çektirmiyodum bile sonra bu söylediklerimi yaptım çok faydaasını gördüm senin yapacağın en önemli şey ne bilyiomusun sabırlı olmak ve vazgeçmemek..

ee devam etmıyormu baslıgı acan arkadas sıgır ılıgıne suan benımkı kaynıyor yenı baslayacagım

Ben bu tarifi bir iki sene evvel uygulamıştım ve gerçekten de sonuç almıştım. 100 gr. iliği teflon tavada eritip yağ haline getirdikten sonra boş yağ şişelerine dolduruyordum. Boşta kalan tek bir şişenin yarısını sıvı ilikle, yarısını da hindistancevizi yağıyla dolduruyordum. Malum ilik oda sıcaklığında donan bir madde, onu saçıma uygulayacağım zamanlarda bir cezvede su kaynatıp, şişeyi içine koyuyordum; karışım 10dk. içinde eriyik bir hale geliyordu. Direk şişeden dökmek istediğim yerlere döküyordum, çok da rahattı. Saçtan çıkarmaya gelince, ne elinizi yakacak kadar sıcak ne de içinizi donduracak kadar soğuk olmalı suyunuz, oda sıcaklığındaki su işinizi görecektir. Kullanacağınız şampuan ısırgan otlu veya defneli olsun (ben Jeunesse marka şampuan kullanıyordum, normal ve yağlı saçlar için olanından), ya da suyunuzun içine biraz elma sirkesi dökün, malum asit bazı çözer.

Bu tarifi bırakmak zorunda kaldım çünkü tam o sıralarda, artık benim yüzümden mi, değil mi bilemeyeceğim ama babama sorarsanız benim yüzümden, küvet tıkanmıştı :97:

Uygulamakta olanlara ve uygulayacaklara diyeceğim şey: sabredin, ilk değişimleri görebilmeniz için en az 5 hafta kullanmış olmalısınız. İlk iki hafta çok dökülme yapıyor ama devamında mis gibi saç geliyor.

Tekrar deneyesim var

edit: bu arada bu tarifi kullanmam sonucunda çıkan saçlarım dökülmedi.

Son düzenleme:
Bir arkadaşım saçları dökülmüş olan eşinin aldığı bir saç merhemini (sığır iliğinden yapıldığı kutunun üstünde belirtilmiş)kendisininde kullandığını söyleyince saçlarına dikkatle bakınca gerçekten saçlarının arasında kısa kısa saçların çıkmakta olduğunu farkettim.Ayrıca uzun zamandan buyana saçsız olar eşinde de açıkça görülen ince ince saçlar farkediliyor yanlardaki saçlarınında yukarıya doğru yükseldiği ve saçların kalınlaşıp canlandığı çok belirgin.Üstelik bütün bu değişimler iki aylık bir uygulamayla gerçekleşmiş.Çok heyecanlılar doğrusu.Tesadüfen yazılanları görünce içimden sizlere yazmak geldi.İlgilenen arkadaşlar olursa merhemin adını nereden aldıklarını vs öğrenip sizlere yazabilirim.

canımm çok merak ettim.saçlarımda çok şükür bir sorunum yok ama boya,kaynak vs. işlemlerinden sonra dökülme oldu çok fazla değil biraz daha gür olsun diye kullanabilirimm..ismini verirsen çok mutlu olurumm :) bende araştırırm tşkler şimddenn..

1 defa denedim..
hatta ilik hala pişmek üzre hazır buzluğumda mevcut..
kokusunu felan geçtimm Allahımm nasıl bi yağ öleee lavabomu dersin koyduğum tabak mı kaynattığım cezvemi herbişe donuk yağ oldu ne ağır bi yağ ölee
saçımıda 2 defa sabunla 2 defa şampuanla yıkayıp kaynar suyla anca arıttım..
çok büyük umutlarla yapmıştım ama ben bu yağ arıtma saçımı temizleme olayını her hafta çekemem saçım temizlenmiyo..
başka çare arıyorum

Son düzenleme:

sevgili melenna bana söylediklerine göre nette gezinirken tesadüfen rastlamışlar merhemin adı iliks, eskiaktar isimli bir sitede imiş, bir bak.Bulamazsan eğer gene sorar ayrıntılarını öğrenirim.Selamlar. başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…