Salaksin, unut gitsin diceksiniz

Sagolun kizlar, sabahtan beri moralim bozuktu, sizin sayenizde biraz kendime geldim, yanlis olmadigimi bir tek benim böyle düsünmedigimi gördüm ya...cok rahatladim simdi

Bende telefonda cok dedim isteklerde bulundugunda yüzsüzlük degilmi bu utanmiyorsun da falan o hep gülüyordu, ciddiye bile almiyordu, yüzsüzlükle ne alakasi var diyordu

Dünde bana beni cok utandirdin cok ayip falan dedi, bir insani utandirmak cok günah diye kahroldum

Illaki görüsecez onunla, baska yolu yok ama yüzüme nasil bakicak bilmiyorum. Aileler tanisiyor, ortak tanidiklar cok, kacis yok yani ama kimseye bisey belli etmeden nasil olucak? Yada herkes ben ondan kacmak isterken onunla bi araya gelmemek icin yirtinirken bana sormazlar mi ne sorunun var diye

Kimseye bu para konusunu acmak istemiyorum, onu kücük düsürmek haddime degil kesinlikle, konu kapansin istiyorum

En azından annene söylemelisin. Annen önlem alır sen merak etme

Ohh akıllı kızmışsın valla, hele yola bana güvenerek mi çıktın demişsin aferin.
Şimdi aklını korumaya devam et ve arkana bakmadan kaç bu çocuktan..

Yuh! yüzsüzlüğün bu kadarı Bırak canım ya ne kahrolması bu insan için arkana bakmadan kaç vallahi menfaatçinin teki olduğunu en baştan göstermiş zaten pislik . Evet deseniz hiçte şaka yaptım diyecek bir insan gibi durmuyor malesef ama ben olsam tam olarak içimin rahat etmesi ve karşımdaki insanın ne kadar adi olduğunu görmek için bir uyanıklık yapıp evet alıyorum iphone plus ını diye ayak yapardım gerçek niyetini kendi ağzından öğrenince de def ederdim onu bir güzel Yalnız herkese denk geliyor mu bu bilmiyorum ama bu devrin erkekleri, kızları hep bir sömürme peşinde dikkat ettim de..

Bana da öyle dedi biliyormusun? Pars gönder dediginde saka yaptim demisti ya, bende yok saka degildi dedim, yeminler ettin gercekten istiyorsun diye...baksaydin hesap numarami veriyormuyum vermiyormuyum diye, anlardin o zaman dedi..bide gercekten lazim olsa vermiceksin demekki dedi beni yari yolda birakicaksin falan dedi

Bence verilmiş sadakan varmış. Bence ailenden en az tepki verecek bu durumu anlat. 2 gün sonra hikayeyi farklı yansıtıp seni kötü duruma düşürebilir. Bu adamın tavrı hiç hoş değil. İyi insanlar çıkar umarım karşına kısa zamanda...

Ne yaparsa yapsin, umrumda bile degil, beni bilen biliyor, bana böyle oyun oynayip böyle biseye cesaret ederse pes derim

Su son cümlesinde resmen seni sindirip, kendi yüzsüzlüğünü bastırmaya çalışmış zaten.Ayrıca ne yarı yolu bu ? Sen onun eşi veya sevgilisi falan mısın ki gelip sana, lazım olsa beni yarı yolda bırakicaksın diyebiliyor bu adam. Kaldı ki bu devirde eşe bile güven olmuyor bu para konularında. Utanmaz ve rahat olduğu buradan belli, politik davranmaya çalışıp eline yüzüne iyice bulaştırmış. Bunları baştan farketmişsin sende ne güzel hiç kendini de kahretme bu insanı utandırdım mı acaba daha diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…