Sakız çiğneyerek yüz inceltme !

gizemly

huysuz şey :)
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
36
0
kızlar bir yerde duymuştum sakız çiğnemek yüz kaslarını çalıştırıp yüzümüzün incelmesini sağlıyormuş.
bu konu hakkında bilgisi olan varmı sakız çiğnemek yüzü inceltirmi ?CADIARZU

ya cnm bende sakız cıgnemenın zayıflattıgını duymustum ama kendı kendıme dusundum mantıklı olabılır ole bısey varsa super olurrrr

bence sakız mide asidini düzenler doktor söylemişti.zayıflamayla ilgisi yok

ama kızlar boyle hızlı hızlı cıgnersek sureklı mesela gunde 1 saat yuz yogası gıbı bısey olabılır bence yani

kırışıklık yapar bence :))

ama canım yuz kasları sureklı hareket halınde oluyo nıye kırısıklık yapsınkı daha gergınlestırır bence cıldı

kızlar kırışıklık yapacağını zannetmiyorum bencede binevi yüz egzersizi yani

bence de gizemly tatlım normal kılodayım ben ama yanaklarım tombık hıc sevmıyorum ama ben deneyelım 1 ay aslında.mesela hergun aynı saatlerde 1 saat hızlı hızlı cıgneyelım bakalım bı degısım var mı

bunu hiç duymamıştım ama doğruda olabilir benim yüzüm çok zayıf bundan böyle daha az sakız çiğnerim

bende artık evdeyken şaklata şaklata çiğniyorum sakızı yüzüm incelsin diye:KK70:inş. etki ederzemuszemus

ayyyyy eger dogru ise cignerim valla.benim yuzum biraz kilolu.zaten sakiza bayilirim.zevkle cignerim

alt yanakları inceltiyor doğru. benimkini inceltti. yorulana kadar çiğnemeniz lazım bir de küçük değil büyük sert sakız çiğneyin. ama öyle bir haftada olcak bir iş uzun süre sonra oluyor.

X