• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakinleştirici Kullanımı ile ilgili yardımmm lütfen

glnckn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
148
7
318
34
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.dktorum sakinleştirici olarak ilaç yazdı ama şöyle bi sorunum var.ben hap ları yutamıyorum boğazımda kalıyor sanki.eritip içsem çay su gibi içeçeklern içinde yada yemeklerde fln kullansam olurmu.doktorada sormayı unuttum o an.bilgisi olanlar varsa lütfen yardım edin içemiyorum 3 gündür ilacı buyüzden ://

cipralex iyi bi ilaçtır..3 yıl kullandım..damlasıda var..dr a söyleseydiniz yutamadığınızı..damlasını verirdi...

bence doktora sormadan eritip içme çünkü bazı ilaçların eritilip içilmesi beyin kanamasına sebep olabiliyormuş hangi tür ilaçlar olduğunu şu an hatırlamıyorum:44:

Son düzenleme:
her ilaç eritilerek kullanılamaz,sakıncası olabilir..
yalnız bahsettiğin ilaç,çok minik bir tablet.. bol su içerek denemeye çalışsan..
bir zamanlar bende hiç bir ilacı içemiyordum,hep boğazıma takılıyordu..inatla üstüne gittim,-yutabilmeliyim- dedim:34:
doktoruna mümkünse telefon açıp sor yada tanıdığın başka bir hekime sor, eğer yutamayacağına inanıyorsan..
yalnız ilaç çok etkili, iyi bi ilaç:34: geçmiş olsun canım..

aslında zamanla alışır diye düşünüyorum bende ilk zamanlar zorlanır ama üstüne gidince alışır:29:

yok cnm çok denedim ama olmuyo bogazımda kalıo yutamıyorum :/ korktum şmdi beyn kanaması fln diyince tanıdık hekimde yok eczaneye fln danışayım ozaman.

Back