- 3 Mayıs 2015
- 13.339
- 48.788
- 598
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
Şöyle ki değer kaybını tazmin etmek için avukata vekalet veriyorsunÇok geçmiş olsun.
Böyle şeyler gerçekten adalet duygusunu zedeliyor. Ama avukatınız bunu ispatlayamıyor mu anlamadım?
Çarpa çarpa ilerlediyse o tarihte aracınızın orada olduğunu tutanakla ispatlıyorsunuz zaten hukukçu değilim ama buna bir şey yapılabilmesi lazım sanki. Siz başka avukatlara da gösterin bence dosyayı
Çarpıp öldürenler de 3 ay yatıp çıkıyor zaten... siz mobese falan araştırın. Avukatınızı da değiştirin mümkünse...
Sen o görüntüleri show tv ye yolla. Haber yaparlar belki işe yarar...kamera görüntüleri bile var.
Ha bu arada kamera görüntülerine rağmen savcılık dava açmaya gerek görmedi.
Trafiği tehlikeye atmıyormuş adam.
Bende dar yollarda sağdan soldan sürte sürte geçicem artık
Trafiğe tehlikeye atmak sayılmıyor bu
Evet hakkaten whatsup haber hatlarına gönderin, her kanalın varSen o görüntüleri show tv ye yolla. Haber yaparlar belki işe yarar...
Yani yapılacak hiçbir şey yok mu?Şöyle ki değer kaybını tazmin etmek için avukata vekalet veriyorsun
O da noterden ihtarname çekiyor sigorta şirketine
Onlar da zararı ödüyorlar
Ama bunun için adamın da ifadesi lazım
Adamın ifadesinde benim olayımın o'su bile geçmediği için polisler vermiyor.
Vermedikleri için sigorta da parayı vermiyor.
Yoksa kamera görüntüleri bile var.
Ha bu arada kamera görüntülerine rağmen savcılık dava açmaya gerek görmedi.
Trafiği tehlikeye atmıyormuş adam.
Merhaba kızlar
O kadar sinirliyim ki anlatamam, direkt buraya yazasım geldi.
6 şubat tarihinde arabamla seyir halindeyken gerizekalının biri aracıyla hızla gelerek aracıma arkadan çarptı. Sonra bir de yandan çarpıp beni savurdu.
Sonra da kaçıp gitti.
500 m ileride de başka bir kadının arabasına çarpıp yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.
Yani bu şerefsiz çarpa çarpa gidiyormuş trafikte.
bende sadece maddi hasar olduğu için polisler ifademi almadılar.
Savcılığa yönlendirdiler. Plakayı vererek suç duyurusunda bulundum.
10 gün sonra tebligat geldi, "trafiği tehlikeye atmadığı için şüpheli hakkında dava açılmamasına karar verilmiştir" diyor. Nasıl tehlikeye atmaz?? Adam bildiğiniz çarpa çarpa ilerlemiş.
Neyse avukata vekalet verdik. Araçta maddi değer kaybı için sigortadan para alacaktık.
Çarpan adamın ifadesini almaya gitti babam bugün.
Adam ifadesinde benden hiç bahsetmemiş, sadece ileride çarptığı diğer kadından bahsetmiş.
Bir allahın kulu da beni sormamış adama.
Bu yüzden ifadeyi vermemişler babama.
Anlayacağınız değer kaybımızı da tazmin edemiyoruz.
Bu işler böyle midir ya?
Nerede adalet?
Yani ben A ve B diye iki ev soysam suç işlesem ifadem de sadece birinden bahsetsem o zaman B evinden ceza almayacağım öyle mi?
Grçekten çok sinirliyim.
Bundan sonra birine çarparsam hiç durmayacağım.
Ne gerek var kaskoydu tutanaktı polisti uğraşmaya
Nasılsa bir halt olduğu yok
Buraya da sakinleşmek için yazdım kızlar..
Cok geçmiş olsun. Artık diyecek yok. Çivisi çıktı herşeyin. Ülkeme karşı güvenim artık hiç kalmadı. Dua ediyoruz inşallah Allah yardım eder.
Belli ki işlerine gelmiş. Dosya kapatmak daha mı kolay aceba? İnşallah güzel bir sonuç alırsın. Gerçekten üzücü bir olay.Hayır ben anlamıyorum, adam suçunu yani bana çarptığını söylemedi diye etraftaki herkes "Haa tamam o zaman" diyip bıraktı mı yani? Polis sormadı mı hiç? Ben o gün 2 karakol gezdim, ertesi gün savcılığa gittim, her yerde ifadem var görüntüler var, şahitler var. Herkes adama mı itimat etmiş.
Yani yapılacak hiçbir şey yok mu?
E savcılığa falan da mı veremiyorsunuz?
Bimer'e yazsanız sonuç alınır mı acaba?
Kamera görüntüsü varken işlem yapmamak ne demek?
Hakikaten saçmalık yani görüntü varken dava açmamak.
Olay ilk olduğunda polis çağrılmadı mı? Tutanak tutulmadı mı? Kadının numarası var mı sizde? O davacı olmadı mı? Ona çarpmışken nasıl trafiği tehlikeye atıyor olamaz?
Anladım ama aynı adamın az ilerde bir kadına da çarptığının tutanağı da mı yok. Yani zaten bu ülkede hiç bir şeye şaşırmam da. Gene de sinir olmadan duramıyor insan.kadının numarası yok
Polis çağırdık, maddi zarar var diye tutanak tutmadı
Yönetmelik değişmiş
Eğer trafik kazası olduğunda sadece maddi zarar varsa, yaralanan vs yok ise polis bir işlem yapmıyor
savcılığa şu kişi aracıma zarar verdi diye suç duyurusunda bulunuyorsun
Yani yapılacak hiçbir şey yok mu?
E savcılığa falan da mı veremiyorsunuz?
Bimer'e yazsanız sonuç alınır mı acaba?
Kamera görüntüsü varken işlem yapmamak ne demek?
Hakikaten saçmalık yani görüntü varken dava açmamak.
Anladım ama aynı adamın az ilerde bir kadına da çarptığının tutanağı da mı yok. Yani zaten bu ülkede hiç bir şeye şaşırmam da. Gene de sinir olmadan duramıyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?