- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
-
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
doğru gamze hep bizkorunuyoruz hep biz bozuyoruz hormonlarımızı hep sonra onları düzeltmek için uğraşan yine bizklava:eftelya eşin korunsun sen korunma eğer evliliğinden eminsen doğur gitsin ya ne sıkıyorsun kendini yeni evlisin haliyle borç var zaten hep olacak bebek olsun olmasın boşver O KORUNSUN hormonlarına elleme ben de keşke diyorum ama ben doğum kontrol hapının zararını görmedim herşeyim normal dr yakın diye kafama bişey takıldımı gidiveriyorum
igneden dolayi hamile kalamadiginizi nerden biliyorsunuz ki belki baska biseydendir
doktora bile gitmemissiniz sanirim henuz
bir de doktora degil 40 yillik evlilere danisip vurduruyorsunuz igneyi sonra da onlari sucluyorsunuz, bence hata sizde
Canım arkadaş da hatalı olduğunun farkında zaten ve başkaları da aynı hataya düşmesin diye kendisini örnek gösteriyor.
canım yaa gecmıs olsun ewet ığnenın oğle yaptıgını dr banada soylmıstı ben de 3 ay dıana35 kullandım bıraktım bebk 1 ay dusundum olmadı sonra dr gıttım enf var dedı ılaç kullandum adet gordum adet bıtımınde tekrar akıntı basladı bır daha gıdecegım dr yıne tedavı olacagım.sonra bende ıstıyorum ınsallah olur bebek .ama dr bırakınca gecıyor dıyorlar ben ınanmıyorum ecz arkadasım dedı 1 -1.5 sene sonra 6 ay hamıle kalmazsan ınfertıte dedı. GELECEKKORKUSUNU da ayıplıyorum zaten arkaadasımız uzgun ustüne gıdıp te laf soylemek kalp kırmak cok kolay. boylece soylememsı lazımdı zaten kendıssıde hata oldugunu bılıyor gerıye donup yapacak bısıı sımdı ne yapcacagını soylesın bu konuda suçlu aramayada gerek yok olmus olmasa ıyıymıs ınsallah tedavı olursun bebeısınde olur
ayy çok geçmiş olsun çok üzüldüm durumunuza bende şimdi gidip doğum kontrol hapı almayı düşünüyodum oda yumurtalıkları tembelleştiriyomuş yeni evliyim bende ama gözüm korktu ne yapsam:çok üzgünüm: yaa
arkadaşım bence sen burda bizim söylediklerimize bakma doğru bi doktora git.
daha önce doktora danışmayarak bi hata yapmışsın zaten bi de biz burda seni yanlış yönlendirmeyelim.
sonuçta herkesin bünyesi farklı her ilaç herkeste farklı etki yapıyor.
git bi doktora, hatta birkaç farklı doktora git onlar sana söylesinler doğrusunu.
umarım en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın
canım bizim buradaki dr.lar bekle deyip başından savıyorlar bi tedavi uygulamıyorlar o yüzden soruyorum ona göre bende vakit kaybetmeden tedavimi olacağım bi şekilde iyi bi dr. bulacağım gerekirse afyon dışına çıkacağım ondan soruyorum
arkadaşım normalde doktorlar evliliğin ilk yılında doğum kontrolü önermiyorlar.çünkü kızlıktan kadınlığa geçtiğiniz andan itibaren hormonların fonksiyonları değişiyor.helede iğne hap vb şeylerle korunmak çok sakıncalı.neden iğne yerine prezervatif kullanmadınızli?eminim kimseye danışamamışınızdır. bende bu konuda çok araştırma yaptım doktorum dahi en güvenilir ve zararsız korunma yönteminin erkeğin korunması yani prezervatifi öneriyorlar.doktora gittinizmi ne dedi hiç yolu yokmu tedavi olamazmı.şuan tıp çok ilerledi hiç vakit kaybetme eşin askerden gelinceye kadar tedavi ol bence.allah sanada gönlündeki yavruyu versin inşallah anne olursun alacağındanda eminim bol bol dua et canım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iğneyi bırakalı ne kadar oldu ki?hormonların düzene girmesi için zaman lazım.4-5 ay olmuşsa ve hamile kalamıyorum diyorsan eğer bu çok erken zaman ...zamanla düzelirsin.
ben sadece 1kez vurundm geçen yıl haziranda 1 yılı geçti 1.5 yıl olacak nerdeyse
bende evlendiğim zamanın ilk 3 ayı iğne yaptırmıştım adet ağrılarımı kesti hiç ağrı olmadı.ama sonra iğneyi bıraktım ne iğne ne ilaç hiç birşey kullanmadım.eşim korundu.şimdi iyikide kullanmamışım diyorum.3 aydır korunmuyoruz.gelsin artık bebişimiz vakti geldi.