- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
-
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
dr. danışmadanmı iğne oldun bildiğim kadarıyla bu iğnelerin aylık yada 1 senelık olanları var ve suresı dolduktan yanı bir sene bittikten anca 5-6 ay sonra hormonların normale dönüyor ve hamile kalabiliyorsun bu süre bazılarında 1 seneyide bula biliyormuş, hemen ümitsizliğe kapılma, belki sorunun iğneden değildir,?? bir dr. la konusmanı tavsiye ederim.. inşallah bebeişiniz olur..
canım bence en ıyısı bır doktora basvur.sana en ıyı yardımcı doktor olacacaktır.bence gecıkmeden gıtmelısın.unutma zararın neresınden donersen kardır.
üzülme ne olur ümitsizliğie kapılma hemen inanki çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcın olsun herşey düzelir inşallah bencede hiç beklemeden çok iyi bi hekime baş vur dualarım seninle.
ben 1.5 yıllık evliyim evlendiğimde doğum kontrol iğnesi vurundum ama o iğne benim bütün hormonlarımı mahvetti şuanda bebeğim olmuyor olacak gibide görünmüyor nasıl istiyorum anlatamam eşim askere gidiyor haftaya ondan bana bi yadigar kalsın eşimin yerine bebeğime sarılırım diye çok istedim ama olmuyor lütfen dikkate alın ve aynı hatayı sizde yapmayın.daha önce başından geçen yada bu konu hakkında bilgisi olanlar varsa bana cevap yazarlarsa çok sevinirim
gerçektende çok üzüldüm umarım biz gibi bu hatayı yapmak üzere olanlar burayı görürler.sen nasıl bi tedavi gördün canım ben dr gittim bekleyeceğiz dedi başka birşey yapmadı 1.5 yıldır bekliyoruz daha bi tahlil bile yapmadı dr. değiştirmeyi düşünüyorum sen neler yaptığını anlatırsan bende ona göre bi yol izleyeceğim allah sana nur topu gibi bi evlat nasip etsin umarım yakında sende müjdeli haberi verirsin hoşçakal
ayy çok geçmiş olsun çok üzüldüm durumunuza bende şimdi gidip doğum kontrol hapı almayı düşünüyodum oda yumurtalıkları tembelleştiriyomuş yeni evliyim bende ama gözüm korktu ne yapsam:çok üzgünüm: yaa
ben 1.5 yıllık evliyim evlendiğimde doğum kontrol iğnesi vurundum ama o iğne benim bütün hormonlarımı mahvetti şuanda bebeğim olmuyor olacak gibide görünmüyor nasıl istiyorum anlatamam eşim askere gidiyor haftaya ondan bana bi yadigar kalsın eşimin yerine bebeğime sarılırım diye çok istedim ama olmuyor lütfen dikkate alın ve aynı hatayı sizde yapmayın.daha önce başından geçen yada bu konu hakkında bilgisi olanlar varsa bana cevap yazarlarsa çok sevinirim