- 17 Haziran 2007
- 158
- 151
nasıl yapabilirim?konu sahibi esranehir son yazdığınız gelişmeyi konuda su sayfada güncelleme var diye belirtirseniz daha iyi olur
yorumlar da ona göre gelir
bence ilişkileri bayağı dallanmış budaklanmış
boşanmalısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yapabilirim?konu sahibi esranehir son yazdığınız gelişmeyi konuda su sayfada güncelleme var diye belirtirseniz daha iyi olur
yorumlar da ona göre gelir
bence ilişkileri bayağı dallanmış budaklanmış
boşanmalısınız
Bakin ayrılınca demem direk bu bana düşmez Ama bunun bir karşılığı olmalı. GururunuGururunuzu ayaklar altına alamaz. Hem nedemek sen yoktun geç onu . Ayrıca ayrılınca çocuğunuzu babasından ayırmış olmuyorusunuz. Bence kesin b8sanamadan önce bir Terapisi desteği alıalın. Bir süre ayrı yaşayın13 yıllık evliyim.2 evladım var Allah bağışlasın.Herkesin olduğu gibi zaman zaman inişli çıkışlı ama mutlu olduğunu düşündüğüm ve hissettiğim bir evliliğim var....dı.Eşim tabiri caizse dağın başında görev yapan biri ve yalnız çalışıyor.ben de çalışıyorum.Son 8-9 aydır saat sabah 10 ile 12 arasında ne zaman arasaan 1 saat meşgul telefonu.Sorunca da kızıyor arkadaşımla konuştum falan diyordu.Artık son zamanlar şüpheleniyorum diye şaka yollu takılmaya başladım.Ama içimede bir kurt düştü.Aradım ,araştırdım bir telefon numarasıyla uzun uzun konuştuğunu nerdeyse hergün o saatler arasında konuştuğunu öğrendim telefon dökümlerinden.Sonra o saat dilimlerinde o telefonu aradım.bir kadın çıktı.kiminle görüşüyorum dediğimde bu telefon benim değil arkadaşımı vereyim dedi ve telefonu kapattı kapatış o kapatış.bir daha da açmadı.eşimin üzerine olan hatları sorgulatmak aklıma geldi bir de baktım bu hat eşimin üzerine.bu telefon face de watsuppada kayıtlı değil.Muhtemelen yalnızca birbirleriyle konuşmak için alınmış bir hat.Sonuç olarak eşime bunları tek tek önüne koydum tabiki kabul etti.Ama ben sadece telefonda konuşuyorum konuşmaya ihtiyacım vardı.Seninle de konuşamıyorduk onunla konuşmak beni rahatlatıyordu dedi.o kişinin uzakta bir şehirde olduğunu söyledi.nitekim kadınla görüşebileceği saatleri hesap ediyorum işten dönüşte çocukları okuldan alıyor sonra gelip beni alıyor zaten.cinsel açıdan da bir sıkıntımız yok .ilgisi bu yönden hiç azalmadı.çocuklarıyla da ilgili benden çok takip eder çocukları o kadar.kim olduğunu söylemiyor sanki bilsem bir şey mi değişecek yooo.sonuçta bu da aldatmak ne yapacağımı bilmiyorum.bir yanda gururum bir yanda çocuklarım...Babalarına çok da bağlılar..aile terapisine gitmeyi istiyorum benim de psikolojim bozuldu..siz olsanız ne yaparsınız?
Dün işten izin aldım.ailemle konuştum anlattım.şok oldular tabiki.annem ağlıyor babam bağırıp çağırıyor offff kötüydü.anne babasına da görümcem anlattı akşam.Bugünden itibaren artık eve gelme dedim eşime.akşam da eve gelmeyeceğini bekar bir arkadaşı var onda kalacağını söyledi.Sabaha kadar aradı durdu.işlerin buraya geleceğini düşünmemişti sanırım.Şuan diplerde olan kendisi.Sabah da kv kb aradı ben konuşamayacağım işteyim deyince annemleri aramış.babam şuan çok öfkeliyim konuşmak istemiyorum demiş kapatmış.Görümcem kv akşam tansiyondan acile götürdüklerini anlattı.kızım ne olduğunu çözmeye çalışıyor oğlum hiçbirşeyin farkında değil.Ortalık toz duman yani.şimdi işteyim diye kısa özet yaptım arkadaşlar fazla uzun yazamayacağım.Benim için ,hiç tanımadıkları biri için klavye başında yüreğini açanlara teşekkürler.Allah'a emanet olun.birkaç gün içinde tekrar gelişmeleri yazarım...
tesşekkür ederim.onun üzüntüsü dibe vuruşu çok iyi geldi bana sanki bugün daha güçlü hissediyorum kendimi.allah gönlüne ferahlık versin..
üzülmeden atlatın inşallah.
sanmıyorumGerçekten sadece konuşmakla kaldılar mı acaba?
Allah yardımcınız olsun, çok iyi yapmışsınız, yaptığının bir bedeli olmalıydı. Annem babamın yaptıklarını hep sakladı, o da daha çok azıttı bu sefer.Dün işten izin aldım.ailemle konuştum anlattım.şok oldular tabiki.annem ağlıyor babam bağırıp çağırıyor offff kötüydü.anne babasına da görümcem anlattı akşam.Bugünden itibaren artık eve gelme dedim eşime.akşam da eve gelmeyeceğini bekar bir arkadaşı var onda kalacağını söyledi.Sabaha kadar aradı durdu.işlerin buraya geleceğini düşünmemişti sanırım.Şuan diplerde olan kendisi.Sabah da kv kb aradı ben konuşamayacağım işteyim deyince annemleri aramış.babam şuan çok öfkeliyim konuşmak istemiyorum demiş kapatmış.Görümcem kv akşam tansiyondan acile götürdüklerini anlattı.kızım ne olduğunu çözmeye çalışıyor oğlum hiçbirşeyin farkında değil.Ortalık toz duman yani.şimdi işteyim diye kısa özet yaptım arkadaşlar fazla uzun yazamayacağım.Benim için ,hiç tanımadıkları biri için klavye başında yüreğini açanlara teşekkürler.Allah'a emanet olun.birkaç gün içinde tekrar gelişmeleri yazarım...
sana bi sey söyleyeceğim ben de devlet memuruyum milli eğitimde şunu unutma o kahrolası zihniyeti bozuk kadını işten yüz kızartıcı suçtan ötürü attırabiliyorsunuz kanıtınız olduğu sürece çünkü bu zinaya giriyor ve o da devlet memuru olduğu için devlet memurları kanununda yüz kızartıcı suç işleyen biri meslekten men edilir bunu söleyeyim hak etti benceAhh seni anlıyorum kafamda neler kuruyorum bir bilsen çalıştığı kurumun müdürüne gidip'' sizin öğretmen böyleyken böyle.Tabi özel hayat diyeceksiniz ama neredeyse hergün mesai saatinde konuşmuşlar işini da aksatmıştır. diyesim var bir de güzel işten attırasım var çalışamasın inşallah.
Zina suç değil ki. Boşanma sebebi sadece. Bu yapılanı onaylıyorum anlamına gelmiyor ama ortada yüz kızartan bir durum varsa adam için de geçerli.sana bi sey söyleyeceğim ben de devlet memuruyum milli eğitimde şunu unutma o kahrolası zihniyeti bozuk kadını işten yüz kızartıcı suçtan ötürü attırabiliyorsunuz kanıtınız olduğu sürece çünkü bu zinaya giriyor ve o da devlet memuru olduğu için devlet memurları kanununda yüz kızartıcı suç işleyen biri meslekten men edilir bunu söleyeyim hak etti bence
Tabiki aynı şekilde kendisine ihanet eden eşini de işyerine şikayet etmesi gerekiyor değil mi?sana bi sey söyleyeceğim ben de devlet memuruyum milli eğitimde şunu unutma o kahrolası zihniyeti bozuk kadını işten yüz kızartıcı suçtan ötürü attırabiliyorsunuz kanıtınız olduğu sürece çünkü bu zinaya giriyor ve o da devlet memuru olduğu için devlet memurları kanununda yüz kızartıcı suç işleyen biri meslekten men edilir bunu söleyeyim hak etti bence
bizde çok stand açtık daha korpecık unıversıte öğrencisiyken kımseyede bakıpta acaba bana bakıyolarmı demek aklıma gelmedı.Hepsi değil... kendi durumunuzu kabullenebilmek için, nasıl olsa hepsi böyle şeklinde düşünüyorsunuz... ama değil... yanında eşi/sevgilisi varken gözlerini sizin tabirinizle "devirmeyen" erkekler var... sizin örneğiniz sizin yorumunuza dayalı bir düşünceniz...
Baktınız başedemiyorsunuz, zaten hepsi böyle diye kendinizi rahatlatıyorsunuz, ama değil....
Cok zor bir durum. Allah yardimciniz olsun. Bunu yapan siz olsaydiniz O ne yapardi acaba???13 yıllık evliyim.2 evladım var Allah bağışlasın.Herkesin olduğu gibi zaman zaman inişli çıkışlı ama mutlu olduğunu düşündüğüm ve hissettiğim bir evliliğim var....dı.Eşim tabiri caizse dağın başında görev yapan biri ve yalnız çalışıyor.ben de çalışıyorum.Son 8-9 aydır saat sabah 10 ile 12 arasında ne zaman arasaan 1 saat meşgul telefonu.Sorunca da kızıyor arkadaşımla konuştum falan diyordu.Artık son zamanlar şüpheleniyorum diye şaka yollu takılmaya başladım.Ama içimede bir kurt düştü.Aradım ,araştırdım bir telefon numarasıyla uzun uzun konuştuğunu nerdeyse hergün o saatler arasında konuştuğunu öğrendim telefon dökümlerinden.Sonra o saat dilimlerinde o telefonu aradım.bir kadın çıktı.kiminle görüşüyorum dediğimde bu telefon benim değil arkadaşımı vereyim dedi ve telefonu kapattı kapatış o kapatış.bir daha da açmadı.eşimin üzerine olan hatları sorgulatmak aklıma geldi bir de baktım bu hat eşimin üzerine.bu telefon face de watsuppada kayıtlı değil.Muhtemelen yalnızca birbirleriyle konuşmak için alınmış bir hat.Sonuç olarak eşime bunları tek tek önüne koydum tabiki kabul etti.Ama ben sadece telefonda konuşuyorum konuşmaya ihtiyacım vardı.Seninle de konuşamıyorduk onunla konuşmak beni rahatlatıyordu dedi.o kişinin uzakta bir şehirde olduğunu söyledi.nitekim kadınla görüşebileceği saatleri hesap ediyorum işten dönüşte çocukları okuldan alıyor sonra gelip beni alıyor zaten.cinsel açıdan da bir sıkıntımız yok .ilgisi bu yönden hiç azalmadı.çocuklarıyla da ilgili benden çok takip eder çocukları o kadar.kim olduğunu söylemiyor sanki bilsem bir şey mi değişecek yooo.sonuçta bu da aldatmak ne yapacağımı bilmiyorum.bir yanda gururum bir yanda çocuklarım...Babalarına çok da bağlılar..aile terapisine gitmeyi istiyorum benim de psikolojim bozuldu..siz olsanız ne yaparsınız?
evet ya ben suç biliodum şefime sordum malesef doğru suç değilmiş üzüldümZina suç değil ki. Boşanma sebebi sadece. Bu yapılanı onaylıyorum anlamına gelmiyor ama ortada yüz kızartan bir durum varsa adam için de geçerli.