- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 34
Merhaba öncelikle geçmiş olsun kardeşim benimki akıl vermek filan değil ama bu aralar bende böyle aynı anlattığın gibi bir konu ile uğraşıyorum yaklaşık 2 -3aydır benimde bir yakınım senin gibi başına geldi ben ne zaman yapma dediysem kazandı ne yaman benim dediğimin dışına çıktıysa boşanmaya kadar gitti ve zar zor toparladık öncelikle senin şuna karar verip ona göre davranman gerek ben bu adamı seviyormuyum onsuz nasıl olurum ... eğer gerçekten seviyorsan ve kaybetmek istemiyorsan ve iki de çocuğun varmış onları da düşün bu konuyu unut bahsini bile açma derim ben çalışıyormuşsun Emin'im bundan dolayı sen ne kadar farkında da olmazsan kocanı ihmal etmişsindir kocanın ilgisini kendine çek kendine bak eve gelince asla yanında peşmurta gezme yerli yersiz gül emin kocan sana döner şakın kendini bırakma kocanızda başka kadınlara sunma maalesef biz kadınların düşmanı her zaman hemcinslerimiz oluyor bazı ahlaksız kendini bilmez kadınlar var onlara fırsat verip de yuvanı dağıtma pişman olursun hemde çok şunuda unutma erkekler ne kadar Zeki'de görünseler saf yaratılmışlardır 1nefis vardır onlarda o nereye sürüklerse (.onu kim çekerse )otarafa yönelirler maalesef ama dizginlemekte kolaydır hele seninse şimdi seninken verme kimseye evlatlarının babasını sevdiğin adamı...umarım başarırsın
Tüm cümleleriniz birer saçmalık resmen şaka gibisiniz keşke böyle kadınlar olmasaydı. Gerçi kadınlar kulübünde fazlaca erkek olduğunu düşünüyorum bir kadın bunları yazmamalı. Yazacak çok şey var da boşuna yazmış olacağim nasılsa kafanız almayacak