- 6 Mayıs 2019
- 857
- 569
-
- Konu Sahibi Bigjetplane
İlk defa deneyeceğim bir şeyse ve mesela çok yakınım olmayan kişilerle deniyorsam daha da panik oluyorum, dediğiniz gibi ortamla da alakalı. Eşim ve bazı arkadaşlarım çok meraklı böyle şeylere ister istemez ben de maruz kalıyorum.Bende sevmem bazı adrenalin kaynaklarını
Kayak yapmak hiç bana göre değil mesela, güvendiğim biri ile bile bana enerji vermiyor zevk vermiyor hiç denemedim si 1 ders almışsınız
Yüzme severim, veya bowling becerememem diye korkmam
Tekne sevmezdim ama gittiğim bir turda çok eğlendim ve sosis ile suya girdim sonra çok keyifli gelmeye başladı. Aslinda bazıları doğru ortam ve tecrübe ile alakalı
Bunu da sizin için söyledim yoksa kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez nasil isterseniz öyle yaşayın
Babamın işi gereği aylarca gelemezdi eve, annem yalnız yetiştirdi bizi, o yüzden çok korumacıydıAileniz çok mu korumaciydi, çocukken riskli rahatsızlıklarınız fln var mıydı ?
Ben deniyorum, keyif de alıyorum sonra bazı aktivitelerde korkularım ve ya yapamazsam çekincesinden dolayı devam etmiyorum. Panik oluyorum bir de. Ben böyleyim diyorum ve kabulleniyorum ama ara ara gelip yokluyor bu düşünce acaba çok mu korkak davranıyorum diye. Siz de baya bişey denemişsiniz sanki :)Bende sevmem bazı adrenalin kaynaklarını
Kayak yapmak hiç bana göre değil mesela, güvendiğim biri ile bile bana enerji vermiyor zevk vermiyor hiç denemedim si 1 ders almışsınız
Yüzme severim, veya bowling becerememem diye korkmam
Tekne sevmezdim ama gittiğim bir turda çok eğlendim ve sosis ile suya girdim sonra çok keyifli gelmeye başladı. Aslinda bazıları doğru ortam ve tecrübe ile alakalı
Bunu da sizin için söyledim yoksa kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez nasil isterseniz öyle yaşayın
Ben deniyorum, keyif de alıyorum sonra bazı aktivitelerde korkularım ve ya yapamazsam çekincesinden dolayı devam etmiyorum. Panik oluyorum bir de. Ben böyleyim diyorum ve kabulleniyorum ama ara ara gelip yokluyor bu düşünce acaba çok mu korkak davranıyorum diye. Siz de baya bişey denemişsiniz sanki :)
Öyle bir topluma dönüşmedik mi son zamanlarda, dışarıya ne zaman adım atsam birileri sürekli tartışıyor, kavga ediyor. Bazen ben de bir haksızlıktan dolayı tartışmanın içinde buluyorum kendimi. Alıştık böyle tiplere insanlara tuhaf geliyor o yüzden sakinlik.Mesela scooter benide çok korkutur, bisikletide bisiklet yolu olmayan yerde kullanamam. Bu başkalarından utandığım için değil Türkiyede bi kesimin berbat araba kullanması yüzünden. Canımı sokakta bulmadım. Ama bisey yaparken birilerinin izlemesi benide rahatsız ediyor
Geçtiğimiz aylarda birisi bana çok sakinsin demişti. Ama böyle kötü birşey gibi söylemişti. Napiyim bağırıp çağırayım mi anlamadım ki. Hala aklımdadir böyle söylenilmesine kırılmıştım biraz. İnsanlar o kadar kavga edilmesine alışmış ki benim sakinliğim rahatsız etmiş :/
Ben deniyorum, keyif de alıyorum sonra bazı aktivitelerde korkularım ve ya yapamazsam çekincesinden dolayı devam etmiyorum. Panik oluyorum bir de. Ben böyleyim diyorum ve kabulleniyorum ama ara ara gelip yokluyor bu düşünce acaba çok mu korkak davranıyorum diye. Siz de baya bişey denemişsiniz sanki :)
Bu arada ciddi boğulma tehlikem oldu, bisiklet konusu apayrı
Cennet cehennemi indim çıktım astım mağarasinda düştüm ve bembeyaz şort ile öyle gezdim hatta oturarak indim bazı yerleri kimsede bu şortu giyme demedi
Üniversitede çok kötü düşmüştüm ama sonra şoka girdim bayıldım çenem kilitlendi sırtım mosmordu ve bence hala izi var
Ayy sizin başınıza gelmeyen kalmamış. Geçmiş olsun, yanlış anlamayın biraz motive de oldum açıkçası yazdıklarınızlaEşim motor istiyor ama kazadan kurtulan ben görmedim asla izin vermiyorum ki ben Herseye karışmam
Scooter fln güvenlik açısından istemem
Ben her arabayı bile guvenli bulmam scooter ile trafige hic cikmam o bence apayri konu
Ayy sizin başınıza gelmeyen kalmamış. Geçmiş olsun, yanlış anlamayın biraz motive de oldum açıkçası yazdıklarınızlaMotor çok sıkıntılı, bir de ona başlayıp da vazgeçebilen görmedim, çok da ölüm oldu motordan etraftan, tanıdıklardan. Umarım eşiniz vazgeçer