Sakin izlemeden gecmeyin :)

_chocolate_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
1.324
2
38
Izleyince hayretler icinde kaldim, bu cocuk anne karninda böyleyse dogduktan sonraki halini merak bile etmiyorum yerimseniben

Pardon, linki unutmusum.

Iste Link(basina w leri koyuyoruz tabi ki.) : youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related

bende bir defasında kontrole tek başıma gitmiştim,aynı şekilde zıpladığını gördüm çığlık attım.delikafaduldensonra gelip anlattığımda eşimi inandırmakta zorlandım,kendisi gelemediğinden inadına yaptığımı abarttığımı sandı.o günü yeniden yaşadım şimdi,ne güzel duygular,ne güzel anılar bunlar.allah isteyen herkese nasip etsin.

:roflol::roflol:
kızım da 7 aylıkken bu şekil zıp zıplayınca kanamam gelmişti ve kılcal damarlarımı kanatmıştı...
o gün doğuracağımı sanmıştım ...
ne güzel anılar a.s

bende bir defasında kontrole tek başıma gitmiştim,aynı şekilde zıpladığını gördüm çığlık attım.delikafaduldensonra gelip anlattığımda eşimi inandırmakta zorlandım,kendisi gelemediğinden inadına yaptığımı abarttığımı sandı.o günü yeniden yaşadım şimdi,ne güzel duygular,ne güzel anılar bunlar.allah isteyen herkese nasip etsin.

Kimbilir nekadar güzel bir duygudur! Allah banada nasip etsin insallah!

Eh ne yalan söyliyeyim ben kendi gözlerimle görmemis olsam bende inanmazdim bir bebegin böyle zipzip zipladigina. Neyse simdi ona bunun olabilecegini ispat edebilirsin en azindan :)

Demek ki okadarda nadir olan birsey degilmis

X