sakın alma dediğiniz neler var?

duru beylice

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
227
358
103
31
Sevgili Less-is-More Less-is-More un konusu üzerine aklıma geldi,

Sizlerin de şu eşyayı evinize almayın pişman olursunuz dediğiniz ürünler var mıdır? (örneğin siyah cam ocak çok leke yapıyor gibi)

Yeni evleneceklere, ayrı eve çıkacaklara ya da yeni eşya alacaklara tavsiye olması açısından bu başlık yardımcı olur diye düşünüyorum :)

Sizlerin de şu eşyayı evinize almayın pişman olursunuz dediğiniz ürünler var mıdır? (örneğin siyah cam ocak çok leke yapıyor gibi)

Yeni evleneceklere, ayrı eve çıkacaklara ya da yeni eşya alacaklara tavsiye olması açısından bu başlık yardımcı olur diye düşünüyorum :)
Borcam :) ev ziyaretine gelenlerin çoğu borcam getiriyor evli değilim ama yeni ev aldığımızda ev ziyaretine gelenlerin çoğu borcam getirmişti şimdi evde bir sürü borcam var.

Ama bence siyah cam ocak çokkkkk kullanışlı

Demekki değerlendirmeler öznel

Bana kalırsa herşeyi az almak lazım ihtiyaç olursa yeniden alınır

Yani 100 küsür parça çatal bıçak 250
parça porselen vs yetersiz

Ya da 20 yastık örtüsü 10 çarşaf vs vs

Ocak içinse ne gri ne siyah en iyisi beyaz,gri ve siyah sil sil aynı hani akasya durağında osman karakteri vardı sinirlenince baltayı alıp parçalayacaksın derdi şimdi aynen ben de onun gibi düşünüyorum bazen şu ocağı bir parçalayıp atayım diye ama sonrada kıyamıyorum çünkü yeni henüz :)

Gümüşlük almadım. Evin belliyse evine göre eşya al , evi daraltmasin. Mesela salonum küçük. İki 3lu koltuk, masa, sandalye , TV ünitesi var.
Yatak odası küçük olabilir , komodin yada sifoniyer almassiniz.

Mutfakta yine yerinize gore, kızartma makinasi, meyve sıkacağı , fritoz olmasa da olur. Çok baharat takımında gerek yok. Tezgah ne kadar boş o kadar güzel.

Borcam :) ev ziyaretine gelenlerin çoğu borcam getiriyor evli değilim ama yeni ev aldığımızda ev ziyaretine gelenlerin çoğu borcam getirmişti şimdi evde bir sürü borcam var.

Ben evlenirken hiç almamıştım. Ama fazla gelen borcam, su takımı vs. hep dağıttım..
Hiç sevmiyorum evde kalabalığı..

Ama bence siyah cam ocak çokkkkk kullanışlı

Demekki değerlendirmeler öznel

Bana kalırsa herşeyi az almak lazım ihtiyaç olursa yeniden alınır

Yani 100 küsür parça çatal bıçak 250
parça porselen vs yetersiz

Ya da 20 yastık örtüsü 10 çarşaf vs vs

Ocakta siyah camin temizligini nasil yapiyorsunuz? Hayir cok titiz biri degilim ,varsin leke kalsin sorun degil derim ama bazen dalga dalga izler beni bile rahatsiz ediyor.

Okudukça aklıma geliyor devamı..

Şu sandıklı çatal kaşık takımı aşırı gereksiz. Konsolu satmadan önce içinde tutuyordum kocaman kutuyu.. Annem heves edip almıştı.

Fritöz, çaycı gibi mutfak eşyaları sana hep iş olarak geri döner. Ona göre al..

Yatak odam küçük olduğu için komodin hiç almadım.

Fazla yorgan yastık hunç kalabalığı olur..

Büyük yemek odası takımları. Konsol gümüşlük vs. 2.senede elden çıkardım bunları..

Büyük bilmem 151609 parça porselen yemek takımı.

7-8 litrelik düdüklü tencere. 3 litre kâfi..

Şimdilik aklıma gelenler bunlar..
3 lt düdüklü tencerede tüm tavuk haşlayamaz . Benim 3 ve 6lt 2 düdüklüm var fissler marka geçen gün büyük düdüklü ile reçel kaynattım mesela geçen sene de aynı büyük düdüklü ile konserve domates kaynattım

Back
X