• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şakayı ciddiye alan flort

Her gun sabah gunaydin aksam iyi geceler tarzinda konusmadigimiz icin ben flortum diyemedim acikcasi o yuzden oyle dedim.. dediginiz gibi anlamis olabilir haklisiniz

bence bir erkeğe böyle durumlarda arkadaşım demek çok kritik. genelde direkt o kelimenin anlamını alıyorlar. bir de arkadaşlarım arasından çıkarıcam falan demişsiniz. ne biliyim, bana da söylense nahoş hissederim :(

Arkadaş kontenjanindan çıkmak istemiş gibi duruyor.. hoslandigim biri beni arkadaş olarak gördüğünü söylese ben de bozulurdum.
Gerçekten öyle mi düşünmüştür ya arkadaş olarak görmüyordum ki onu… şakayla karışık söyleyebilirdi diye düşünüyorum böyle tamam diyip bir daha yazmayınca gereksiz bir gerginlik yarattı

bence bir erkeğe böyle durumlarda arkadaşım demek çok kritik. genelde direkt o kelimenin anlamını alıyorlar. bir de arkadaşlarım arasından çıkarıcam falan demişsiniz. ne biliyim, bana da söylense nahoş hissederim :KK43:
Evet ya ben öyle algılayacağını düşünemedim 😓 çocuk gibi küstüğünün farkına varıp yazar belki

Evet ya ben öyle algılayacağını düşünemedim 😓 çocuk gibi küstüğünün farkına varıp yazar belki

çocuk gibi küsmemiş ki. adam arkadaş sınıfına konduğunu düşünüp mesafesini belirlemiş. siz bu noktada olaya hatalı bakıyorsunuz bence. sizin adım atmanız lazım konuşmaya devam etmek istiyorsanız. çünkü siz yanlış adım atmışsınız.

“Arkadaş“ kelimesine takılmış olmalı, haksız da sayılmaz. Bence arayıp izah edin :)

Ya arkadaş kısmına takılmıştır ya da sizi kendini öven biri olarak görmüştür ve hoşlanmamistir. Kendi kendine kalıp düşünürse aranızdaki sohbetlere bağlı olarak size tekrar yazar ya da yazmaz zaten.
Yok kendimi öven biri olarak görmediğine eminim, birbirimizi o kadar da tanıyoruz yani birbirimizin konuşma tarzına aşinayız.. o da arada şakasına ben şöyleyim ya falan der beraber güleriz muhtemelen dediğiniz ilk kısma takıldı.. erkekler ne kadar kırılganmış ya biri bana aynı şeyi yapsa ben bir şekilde evirir çevirir arkadaşlık değil de ilerisini düşündüğümü belli ederdim tamam yazmak yerine.

öncelikle espiri çok itici olmuş bence :)
ya bu espiri hoşuna gitmedi, ya arkadaş detayı hoşuna gitmedi ki akıllı ve size meyilli bir erkek bu kelimeyi anında lehine çevirip ''arkadaş mı? nasıl yani sadece arkadaş mıyız sence? :)'' falan yapar, o pası gole çevirmeye çalışırdı.

Back