• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şakayı ciddiye alan flort

Suanda yaparsanız ne oldugunu anlarsınız beklerseniz düşmek istemediğiniz duruma düşersiniz bence.
Katılıyorum.. Bir önce neticeye kavusturun ve önünüze bakın. Bu hareketınızle onu yuceltmıs olmaz tam aksıne olgunlukla yaklastıgın ıcın sen yücelmiş olursun..
Karsındakı bunu idrak edecek kapasitede bır ınsan değilse bıle normal insanlar ıcın bu boyle emın olabilirsin canım. Allah iyi insanlar cıkarsın karsımıza...

Bence de, cok cocukca

Ben olsam mesaj falan atmam.
Diyelim ki yanlış anladı dediğinizi kendinizi anlattınız devam ettiniz. E böyle her espriyi totosundan anlayan adamla ömür geçer mi?
Sürekli bir açıklama halindemi olacaksınız.
Bırakın dağınık kalsın.

Ben olsam mesaj falan atmam.
Diyelim ki yanlış anladı dediğinizi kendinizi anlattınız devam ettiniz. E böyle her espriyi totosundan anlayan adamla ömür geçer mi?
Sürekli bir açıklama halindemi olacaksınız.
Bırakın dağınık kalsın.
Ya mesaj atsam belki de yoo alınmadım diyecek ama yine de sürekli en ufak şeyden benden adım bekleyecek beni korkutan şey bu.. sonuçta ben sonra da gülmüşüm, ciddi söylemediğim belli. evinin önüne şaka yaptım yazılı pankart mı açayım delirtecek bu insanlar beni 🤣

Şöyle söyleyeyim, 28 yaşındayım. Annemler bana laf çarpar ben tepki verince de ''şaka yaptım'' derler. Ama onun şaka olmadığını bilirim resmen laf sokmadır o. Yaklaşık 2 ay önce çok ciddi bir şekilde annemlerle tartıştım. İnsan bir omurgalı olur da lafının arkasında durur. Konunuzu okudum da aklıma bu geldi :)
Ama sizinkisi laf sokma değil gibi. Acaba arayıp veya mesaj atıp da direkt sorsanız olur mu? Ben buraya yazacağıma direkt kendisine sorardım çünkü.

Şöyle söyleyeyim, 28 yaşındayım. Annemler bana laf çarpar ben tepki verince de ''şaka yaptım'' derler. Ama onun şaka olmadığını bilirim resmen laf sokmadır o. Yaklaşık 2 ay önce çok ciddi bir şekilde annemlerle tartıştım. İnsan bir omurgalı olur da lafının arkasında durur. Konunuzu okudum da aklıma bu geldi :)
Ama sizinkisi laf sokma değil gibi. Acaba arayıp veya mesaj atıp da direkt sorsanız olur mu? Ben buraya yazacağıma direkt kendisine sorardım çünkü.
Yok kesinlikle laf sokma değildi benimki, hatta kendimce övdüm diyebilirim. Arayıp mesaj atmak istemememin sebebi şimdi aynısını yaparsam devamında da en ufak şeyde benden adım bekleyecek olması..

Benim de gozlerimin rengi coook guzel aynada kendimi kendime övüyorum ama insan içindeyken belli etmiyorum bu kendimi begendigimi 😁 iltifat alsam da bir tesekkurler der gecerim.
Yani zorla sacma sapan bir sakayla kendinizi ovmeye calismaniz cok itici olmuş.

Tek guzel gozlu bendim sen de geldin filan.🤮 Adam gozunuzu goruyor zaten ne gerek vardi. 😬

Benim de gozlerimin rengi coook guzel aynada kendimi kendime övüyorum ama insan içindeyken belli etmiyorum bu kendimi begendigimi 😁 iltifat alsam da bir tesekkurler der gecerim.
Yani zorla sacma sapan bir sakayla kendinizi ovmeye calismanjz cok itici olmuş.
Tek guzel gozlu bendim sen de geldin filan.🤮 Adam gozunuzu goruyor zaten ne gerek vardi. 😬
Of şaka mısınız ya gerçekten… ben benim gözlerim süper şöyle böyle mi dedim ona? Arkadaşlarımla aramda böyle bir muhabbet vardı onun da göz rengi benimki gibi ya, beğenilen bir renk ya.. daha nasıl anlatsam anlarsınız? Onu da övme amaçlı söyledim. Daha önceden yeri gelince beni öven bir insandı zaten ilgiye aç değilim bir de kendime gözüme övgü almaya mı çalışayım.

Of şaka mısınız ya gerçekten… ben benim gözlerim süper şöyle böyle mi dedim ona? Arkadaşlarımla aramda böyle bir muhabbet vardı onun da göz rengi benimki gibi ya, beğenilen bir renk ya.. daha nasıl anlatsam anlarsınız? Onu da övme amaçlı söyledim. Daha önceden yeri gelince beni öven bir insandı zaten ilgiye aç değilim bir de kendime gözüme övgü almaya mı çalışayım.

Ben de "gozlerim super" dediniz demedim zaten. Ama o şakanin altinda kendinizi de ön plana cikartma var yani oyle hissediliyor. İşte birakin baskalari övsün, kendiniz ustunde durmayin diyorum.

Bana gore diyalogu kesecek buyuk bir sey yok ama insani bir itebilir benim dusundugum şekilde dusunduyse. Sonucta yeni tanismissiniz.

Ben de "gozlerim super" dediniz demedim zaten. Ama o şakanin altinda kendinizi de ön plana cikartma var yani oyle hissediliyor. İşte birakin baskalari övsün, kendiniz ustunde durmayin diyorum.

Bana gore diyalogu kesecek buyuk bir sey yok ama insani bir itebilir benim dusundugum şekilde dusunduyse. Sonucta yeni tanismissiniz.
Anladım demek istediginizi, kesinlikle o anlamda soylemedigim icin hic boyle dusunebilecegi aklima gelmemisti, belki de o yuzdendir tabii bilemiyorum

Anladım demek istediginizi, kesinlikle o anlamda soylemedigim icin hic boyle dusunebilecegi aklima gelmemisti, belki de o yuzdendir tabii bilemiyorum
Ben eşimin yaninda ayy ben harikayim ayyy superim de diyorum ama adam beni taniyor. 😁
Sizin ki yeni birsey oldugu için bu şekilde de dusunmuş olabilir. Ben mesela övünmeye ugraşmissiniz gibi algiladim o esprinizi cunku sizi tanimiyorum. 🙄 O da boyle dusunmusse ...

Yoksa "mavi gozlusun diye iletisimi koparayim" kismini ciddiye alip alinmamiştir herhalde. O daha bir sacma 😁

sık konuşmadığım flört ediyormuyum belli olmayan ama ilgilendiğim birine "arkadaşlarım arasında..." yazdığınız cümledeki gibi o kişiyi arkadaş sınıfına koyduğum bir laf etmem.
beyinleri 1-0 diye çalışan canlılar. arkadaş olarak gördüğünüzü düşünmüş ve madem öyle ilerletmeye muhabbeti gerek yok demiş.

sık konuşmadığım flört ediyormuyum belli olmayan ama ilgilendiğim birine "arkadaşlarım arasında..." yazdığınız cümledeki gibi o kişiyi arkadaş sınıfına koyduğum bir laf etmem.
beyinleri 1-0 diye çalışan canlılar. arkadaş olarak gördüğünüzü düşünmüş ve madem öyle ilerletmeye muhabbeti gerek yok demiş.
Her gun sabah gunaydin aksam iyi geceler tarzinda konusmadigimiz icin ben flortum diyemedim acikcasi o yuzden oyle dedim.. dediginiz gibi anlamis olabilir haklisiniz

Arkadaş kontenjanindan çıkmak istemiş gibi duruyor.. hoslandigim biri beni arkadaş olarak gördüğünü söylese ben de bozulurdum.

Back