Kizlar merhaba size birsey sormak istiyorum. Ben biriyle tanısmıstım ve konusuyorduk aslinda flort gibi de değil gibi de tam birsey diyemiyorum. Genelde o mesaj atardı birkac kez bulustuk kahve ictik her sey cok iyidi aramizda. Sonra gecen yine muhabbet ederken goz rengi konusunu konusuyorduk. Benim gozlerim mavimsi yesilimsi renk onun ki de öyle. Arkadaşlarımla da hep benim gozumun rengiyle alakalı iltifat alırım onlar güzel görürler iltifat ederler sağolsunlar. Konuştuğum cocugun da gozleri ayni benimki gibi mavimsi. Aynı renk neredeyse. Ben de ona sakasina arkadaslarim arasinda tek mavi gozlu bendim simdi sen de mavisin ben iletisimi koparayim senle dedim guldum. Hani en guzel benim gozlerimdi seninkiler de geldi vs diye tamamen sakasina olan bir muhabbet zaten ciddi bir sey de degil. Sonra bana tamam dedi oylece bomboş sekilde ben yine yanlis anlamasin diye gulucuk attim goruldu atti bana. Ben sonra hic birsey yazmadim yazmam da zaten ama boyle bir seyi yanlis anlamis olamaz değil mi? Oyle sürekli konusan insanlar da değiliz yani birini buldu seni bıraktı gibi düsünmeyin aramizda henuz netlesen bir sey yoktu zaten ama yine de konusmak istediğim birisiydi acikcası bir tarafi kalkmasin diye de kesinlikle mesaj atmam.